Neprekosljiva promocijska darila - ker dober glas seže v deveto vas

Verjetno ima vsak izmed nas kakšno promocijsko darilo z logotipom podjetja, bodisi kemični svinčnik, obesek za ključe ali dežnik, ki nam zaradi njegove velike praktične vrednosti že leta in leta služi. Z vsakodnevno uporabo promocijskega izdelka pa ves čas posredno tudi oglašujemo podjetje, od katerega smo promocijsko darilo prejeli in mu s tem pomagamo pri širjenju njegove prepoznavnosti. 

Promocijsko darilo in promocijski material

Promocijska darila so zato eno izmed najboljših orodij za vzpostavitev zelo učinkovitega in poceni oglaševanja, ki ga z uporabo praktičnih podarjenih izdelkov dnevno izvajajo kar naše stranke. Pri tem upoštevajmo tudi dejstvo, da se stranke zelo verjetno gibljejo v krogih, kjer imajo ljudje podobne interese kot one same, torej najverjetneje spadajo v ciljno skupino naših kupcev. Tako lahko na zelo enostaven in cenovno dostopen način z darili promoviramo našo dejavnost med ljudmi z zelo visokim potencialom, da v bližnji prihodnosti postanejo naše nove stranke. V primeru, da bodo te osebe iskale najboljšega ponudnika za določene izdelke ali storitve, bodo namreč gotovo najprej pomislile na tisto podjetje, ki se je že izkazalo kot zaupanja vredno pri njim bližnjih osebah.

Promocijski izdelki so torej eno izmed najbolj preprostih pripomočkov za širjenje besede o naši dejavnosti, s katerimi bomo dosegli hitro rast novih strank. Poleg tega bomo pri že obstoječih strankah z obdarovanjem pripomogli k še bolj pozitivno naravnanemu odnosu, zaradi katerega se bodo z veseljem ponovno odločale za koriščenje naših storitev. Za najbolj zanimiva in praktična promocijska darila, ki bodo obdarovancem še dolgo služila in s tem širila glas o vašemu podjetju, se obrnite na podjetje Gropik, ki ima v njihovi neverjetno široki ponudbi promocijskih daril zagotovo tudi tista, ki bodo naredila velik vtis na vaše stranke oziroma potencialne kupce.

Kvaliteten promocijski material, s katerim boste izstopali iz množice

Promocijski material je izjemno pomemben pri širjenju prepoznavnosti našega podjetja, zato ga je dobro deliti ob čim več različnih priložnostih - na sejmih, predavanjih, delavnicah in drugih dogodkih, kjer imamo možnost predstaviti dejavnost našega podjetja. Seveda je ključno deljenje promocijskega materiala ob zagonu našega podjetja, vendar pa je ravno tako bistveno, da z raznimi promocijskimi izdelki tudi po več letih našega delovanja stranke ves čas opominjamo na nas in s tem neprestano širimo našo dejavnost. V dobi izjemne konkurenčnosti trga je namreč ključno, da ostanemo aktivni in prisotni ves čas, sicer smo lahko hitro pozabljeni.

Odlična priložnost za deljenje promocijskega materiala je tudi nakup našega izdelka oziroma storitve; z darilom stranko pozitivno presenetimo in razveselimo ter obenem razvijemo še tesnejši odnos in medsebojno zaupanje. Pri deljenju promocijskega materiala se vedno vprašajmo, kaj je cilj, ki nam ga lahko ta promocijski izdelek pomaga doseči. Si želimo povečati prepoznavnost naše znamke ali morda kupce spodbuditi, da ponovno koristijo našo storitev? Vzpostavitev prave strategije obdarovanja nam lahko veliko pripomore pri tem, da se nam bo le-to bogato obrestovalo in bo naš vložen trud več kot povrnjen.

Set lončkov za promocijsko darilo

Promocijski tekstil za skupinska obdarovanja strank ali zaposlenih

Promocijski tekstil je eden izmed najbolj široko uporabljenih promocijskih materialov. Še posebej priljubljene so navadne majice s kratkimi rokavi, ki so super promocijsko darilo za velike skupine prejemnikov, kot je celoten kolektiv sodelavcev ali dobitniki naše nagradne igre. Pri izbiri primernega promocijskega tekstila kot darila bodimo pozorni na letni čas, v katerem jih bomo delili ter na lastnosti naših obdarovancev. Za skupino športnikov so torej najbolj primerne majice s kratkimi rokavi ali nogavice, za pohodnike brezrokavniki ali termoflisi, za starejše copati ali odeje, itn. Promocijska oblačila so odlična izbira tudi za izdelavo uniform za naše zaposlene, s katerimi bodo izražali skupinski duh našega podjetja. V podjetju Gropik nudijo pester izbor majic, hlač, kap, rokavic in drugega promocijskega blaga za najrazličnejše namene.

Promocijski tekstil

Promocijski tisk za popestritev vaših izbranih promocijskih izdelkov

Promocijski tisk je ključen element vseh promocijskih izdelkov, saj šele z njim izbrano darilo postane prepoznavni znak našega podjetja. Ko se odločamo za najbolj primerno promocijsko darilo za naše izbrane prejemnike, je zato dobro pomisliti tudi na to, kateri izdelek bo najboljši za obogatitev z našim logotipom. Med najbolj izstopajočimi promocijskimi materiali za potisk so gotovo majice, saj imajo slednje tako veliko površino, da lahko poleg logotipa pripišemo tudi naš slogan, kontaktne podatke in področje naše dejavnosti. V kolikor se pri izbiranju darila za promocijo odločimo za pisarniške materiale ali tehnične pripomočke, pa bomo nekoliko bolj omejeni pri količini podatkov, ki jih bomo lahko natisnili na izdelek. V tem primeru se zato osredotočimo na najbolj bistvene informacije, kot so naš logotip ter vsaj en kontaktni podatek. Ne glede na to, kateri izdelek si izberemo pa je zelo pomembno, da smo pozorni na barvo in material, na katerih bo naš željen potisk kar najbolj izstopal in se hkrati tudi ujemal z naravo naše dejavnosti.

Za najbolj prepoznaven in kvaliteten promocijski tisk se lahko obrnete na podjetje Gropik, kjer vam bo ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področju promocijskih daril pomagala pri oblikovanju najboljšega izdelka za vas.