Promocijska darila in prepoznavnost blagovne znamke

Promocijska darila so izvrsten način, da strankam in partnerjem podarimo drobno pozornost in s tem hkrati poskrbimo za vidnost svoje blagovne znamke. Uporabni predmeti, opremljeni z logotipom podjetja, so namreč pogosto v obtoku. Z običajno uporabo so zelo izpostavljeni in vidi jih veliko posameznikov. Kot promocijska darila lahko podarimo številne koristne predmete, ki jih večina ljudi vsakodnevno potrebuje. Mnogi imajo denimo navado, da s seboj nosijo pijačo; tako je steklenica za vodo praktično darilo, z natisnjenim sloganom podjetja pa prispeva k njegov promociji. Sem sodi še pisarniški material; denimo kemični svinčniki in rokovniki, ki svoje mesto najdejo v vsaki pisarni. Za prepoznavnost znamke veliko naredimo tudi s promocijskimi majicami, saj so vsestransko uporabne in opazne. V spletni trgovini podjetja Gropik je na izbiro veliko izdelkov, ki predstavljajo priročna promocijska darila in z možnostjo prilagojene logotipne opreme spodbujajo oglaševanje podjetja.

Promocijsko darilo - kemični svinčnik


Steklenica za vodo – vedno z nami na poti

Steklenice za vodo nam pridejo prav, ko želimo pri sebi imeti tekočino vedno na razpolago. V našem prodajnem programu imamo več vrst steklenic. Praktične so zložljive stekleničke s karabinom. Na voljo so tudi posebni modeli, ko si želimo pripraviti čajni napitek; denimo steklenica z dvojno steno je opremljena s cedilnikom za čaj, steklenica iz PVC brez BPA pa ima v notranjosti prostor za sadje. Na izbiro je še Equa steklenička ali pa steklenica z zložljivo slamico. Spregledati ne gre še raznoliko izbire bidonov; material je lahko steklo, PVC, tritan, aluminij … Uporabne so na poti, v službi, pri športnih ali drugih vsakdanjih dejavnostih in seveda jim je možno dodati ime podjetja.

Priročna steklenica za vodo


Oglejte si ponudbo steklenic za vodo


Kemični svinčnik in rokovniki so učinkovito promocijsko darilo

Geslo in logotip podjetja lahko damo natisniti tudi na pisarniške potrebščine in tako zagotovimo vidnost. Gropikova ponudba pisal vključuje pestro izbiro kemičnih svinčnikov. Ti so različnih barv in oblik ter imajo različno debelino pisalne konice. Elegantnega videza so kovinska pisala, naraven vtis pa dajejo pisala v videzu lesa. Vsebujejo lahko še laser ali svetilko, nekateri imajo na zapiralni konici nastavek, ki omogoča »screen touch«. Ta pisala so ravno pravšnja za ustvarjanje zapiskov v rokovnikih. Rokovniki iz naše ponudbe so opremljeni s koledarjem za prihodnje leto in prostorom za pisanje dnevnih opomb. Na voljo so tudi prazne beležke in zvezki. Planerji žepne velikosti se prilegajo torbi, večji so primerni za vsako pisarno. Nekateri modeli se zapirajo s priročno elastiko ali imajo dodano zanko za pisala.


Več o rokovnikih


Promocijske majice ne ostanejo neopažene

Majica je osnoven kos oblačila v vsaki garderobi. Je zelo razširjena oprava, tako da je zelo smiselno, da jo namenimo za promocijski material. So ena izmed izbir, ki pridejo v poštev denimo pri podjetjih, katerih dejavnost je povezana s športom. Zaradi svoje vsesplošnosti pa so lahko dobra izbira promocijskega darila še za marsikatero drugo podjetje. Pri nas ponujamo kakovostne enobarvne majice, ki predstavljajo učinkovito podlago za odtis ali vezenje logotipa. Kategorija T-majic obsega moške, ženske, univerzalne in otroške majice, s kratkimi in dolgimi rokavi ali brez rokavov. Ovratnik je okroglega ali V izreza. Majice so zračne in se lahkotno nosijo, primerne so za rekreacijo, prosti čas in druge priložnosti. Telirani modeli poskrbijo za lepo oblikovano postavo. Material je večinoma bombaž, lahko z dodatkom elastana ali poliestra za hitro sušenje. Klasično športno eleganco zastopajo polo majice iz naše ponudbe. Priljubljene in prepoznavne so po zapenjanju na gumbe pod dvignjenim ovratnikom, ki nudi še nekaj zaščite pred soncem. Tisk logotipa podjetja se lepo poda na prsni del majice, lahko tudi na rokav ali hrbet. Tudi te majice imajo lahko dolge ali kratke rokave, namenjene so moškim in ženskam. Nekateri modeli so telirani, druge krasi detajl bele črte, ki v delu okoli ovratnika lepo poudari barvno majico.