Poslovna darila za različne priložnosti

Poslovna darila veljajo za najbolj učinkovito marketinško orodje, ki jih praktično vsa podjetja uporabljajo za krepitev odnosov s partnerji, sodelavci in s strankami. Običajno gre za majhne pozornosti, ki pa lahko naredijo veliko pri ohranjanju odnosov, pri vzpostavljanju stikov in veliko za ustvarjanje dobrega vtisa o podjetju. Z njimi podjetje izkaže spoštovanje, hvaležnost za zaupanje in željo po nadaljnjem sodelovanju.

Obdarovanje je del bontona in tudi del slovenske tradicije. Zelo pogosta so novoletna promocijska darila, seveda pa jih je mogoče podarjati tudi ob drugih pomembnih priložnostih, na primer ob na novo sklenjenem poslu, otvoritvi, obletnici delovanja in podobno.

Skoraj vedno so poslovna tudi promocijska darila, saj z njimi podjetje širi svoje ime, ga naredi prepoznavnega. V današnjem času, ko si podarjamo ogromno malenkosti, so zelo cenjena izvirna poslovna darila in takšna boste tudi našli tudi v naši ponudbi, ponudbi podjetja Gropik d. o. o.

Poslovna darila

Izvirna poslovna darila, ki pozitivno presenetijo

Časi obdarovanja koledarjev, steklenic in rokovnikov so mimo. Res je to klasika, a danes lahko podarite veliko več, veliko bolj izvirna poslovna darila. Tudi velika podjetja in korporacije se ne tržijo več togih pravil obdarovanja, če ste manjše podjetje, ki je bolj povezano s partnerji, pa si sploh lahko privoščite nekaj intimnosti.

Ni torej treba, da ti vsako leto dobivajo enake dežnike, skodelice, kemične svinčnike in USB-je, ki se hitro izgubijo ali pa se na njih začne nabirati prah. Izvirna poslovna darila so originalna in tudi uporabna. Pokažejo, da ste pri njihovi izbiri res potrudili in imajo zato še toliko veliko večjo vrednost. Le-ta niso nujno vezana na pisarniški material, ampak lahko podarite kaj za prosti čas, dom, kaj modernega, tudi s posvetilom.

Prav takšna ponudbo boste našli na naši spletni strani, kjer jih lahko v miru pregledate in enostavno naročite, v majhnih ali velikih količinah. Za večja naročila vam bomo zagotovo prišli naproti s ceno, nudimo pa tudi ugodne plačilne pogoje.

Izvirna poslovna darila

Poslovna in promocijska darila so pomemben del komuniciranja med podjetji

Zavedati se morate, da so poslovna darila pomemben del komuniciranja, saj se z njimi gradijo in krepijo odnosi. Vprašajte se, kaj predstavlja vaše podjetje, kakšne so vaše vrednote in kaj želite sporočiti. Tako boste lažje našli prave predmete. Naj bo povezano z vašo organizacijo, vaših okoljem ali državo; sploh če predmete poklanjate tudi partnerjem iz tujine.

V ponudbi lahko najdete pester asortiment izdelkov in tudi že pripravljene sete, ki jih lahko potem personalizirate z elementi svojega podjetja. Bogat je program s področja osebne nege, razvajanja, predmetov za dom in modnih dodatkov. Če se v tem prepoznate, si poglejte spletno stran in še pravočasno naročite izdelke.

Kaj pa stranke? Ker so te najbolj pomemben člen vsakega podjetja, je pomembno nagrajevanje za njihovo zvestobo. Obdarite jih lahko z majhnimi predmeti (zvezki, pisala, kozarci, vino), ali z večjimi (darilne kartice, košare s stvarmi, ki predstavljajo podjetje). Pri izbiri je treba upoštevati njihove želje in interese ter se izogibati predmetom, ki bi jih stranke lahko narobe razumele. Tudi predraga obdaritev ni zaželena, saj bi lahko nanje ustvarili neprijeten pritisk.

Izvirna poslovna darila

Kakšna naj bo vrednost poslovnih daril in kako presenetiti sodelavce

Pri izbiri, sploh v primeru, da gre za inovativna poslovna darila, se velikokrat poraja vprašanje, kakšna je primerna vsota, ki jo za to namenjena. Vsi se namreč zavedamo, da je vrednost zelo kočljiva stvar - ne sme se podariti preveč in obdarjenca spraviti v nelagoden položaj, seveda pa se prav tako ne sme dati premalo. Vse to je zelo pomembno za odnose. Na začetku raje poklonite predmet manjše vrednosti, kasneje pa se lahko vrednost zviša.

Kaj pa sodelavci? Pokloni za sodelavce so priložnost, da izkažete spoštovanje in zahvalo do svojih zaposlenih. Te se dajejo od prazničnih obdobjih (Novo leto, Božič, Dan žena), vendar pa ni nič narobe, če se podarijo kot nagrada za doseženi cilj, ali za dobro opravljeno delo.

Pri izbiri je seveda treba upoštevati želje in interese sodelavcev ter se tudi pri njih izogibati predmetom, ki bi lahko bili žaljivi, ali bi jih morebiti narobe razumeli. Vsekakor ta ne smejo biti predraga, saj bi tudi nanje ustvarili neželen pritisk.

Promocijska darila

Poslovna novoletna darila, ki lepo zaključijo delovno leto

Zdaj pa še k najbolj priljubljenemu času obdarovanja. Ob koncu leta je primerno, da poklonite in presenetite vse, s katerimi ste dobro sodelovali. To velja za najbolj razširjeno in tudi najbolj pričakovano. Da se ne bi znašli v neprijetni situaciji, ko bi vam partner nekaj poklonil, vi pa bi bili praznih rok, pravočasno začnite razmišljati o tem, kaj boste letos dali v vrečko ali lepo zavili.

Izvirna poslovna darila različnih vrednosti poiščite na spletni strani podjetja Gropik d. o. o. in poskrbite, da bodo obdarovanci letos še posebej zadovoljni. Pri nas najdete tudi stvari za otroke, čaje, predmete s posvetilom, nahrbtnike in denarnice, vedno pa se splača preveriti tudi naš akcijski zavihek, kjer najdete še posebej ugodne produkte.

Poslovna darila