Promocijska darila za otroke in odrasle

Smiselno je, da si kot podjetje prizadevate za to, da bi se glas o vas širil daleč naokrog. Poleg klasičnih marketinških metod je priporočljivo uporabljati tudi druge taktike. Med njimi so promocijska darila za otroke in odrasle. Gre za darila, ki jih lahko ob posebnih priložnostih ponudite poslovnim partnerjem, zaposlenim ali pa z njimi obdarujete stranke in se jim s tem zahvalite za njihovo zvestobo. Ker so taka promocijska darila za otroke in odrasle opremljena z logotipom podjetja, bodo obdarovanca ves čas spominjala na vas.

Podjetje Gropik ponuja pester nabor daril za prosti čas, ki jih lahko poklonite v promocijske namene. Izdelki so razvrščeni po posameznih kategorijah, zato boste hitreje našli tisto, kar iščete. Izbirate lahko med rubrikami vrečke in torbe, pisala in pisarniška oprema, tehnika in obeski, prosti čas in kulinarika, izdelki za osebno nego, kape in tekstil, dežniki in dežni plašči ter koledarji.

V kategoriji prosti čas in kulinarika lahko najdete igre za zabavo in prosti čas, izdelke za na plažo, navijaške pripomočke, vinske sete, predpasnike, skodelice, odpirače, bidone, sete za kulinariko, piknik, hladilne torbe, izdelke za na potovanje ter za pohodništvo in tek.

Karte so odlično promocijsko dariloPromocijska darila - igralni setPromocijska darila - puzzle

Igre za zabavo in prosti čas

Na voljo je pester nabor iger za otroke in odrasle, ki jih bodo obdarjenci zelo veseli, saj si bodo z njimi poživili preživljanje prostega časa. Med igrami za otroke lahko med drugim najdete domine, frizbi, mikado, piščalko, bavrice, leseno sestavljanko, napihljivo žogo, mehurčke, otroški set za v peskovniku in set različnih iger.

So pa v ponudbi iger za zabavo in prosti čas tudi igre, ki niso zgolj za otroke. Z veseljem bodo po njih posegli tudi odrasli. Karte so tako idealna popestritev za preživljanje poletja na plaži in druženje s prijatelji. Set za balinanje je prav tako odlična možnost za druženje. Tisti bolj ustvarjalni bodo navdušeni nad pobarvanko za odrasle, s čimer se bodo lahko v mislih vrnili v otroške čase.

Promocijska darila za otroke in odrasle lahko podarite ob različnih priložnostih. Lahko je to nagrada za zveste stranke in tiste, ki so se odločile za nakup večje vrednosti. Lahko gre za darilo poslovnemu partnerju ob koncu leta ali ob drugih pomembnih praznikih. Gropik ponuja pester nabor daril za prosti čas in drugo.