Pošlji povpraševanje

Toaletni pribor je pojem, ki zajema različne izdelke za osebno nego

Osebna nega je glavno področje higiene telesa ter je odvisna od prostora in časa. Trenutno zanjo veljajo drugačna pravila in norme, saj je nujna redna uporaba spreja za dezinfekcijo, robčkov za razkuževanje rok in njihovo neprestano umivanje, česar v preteklosti nismo poznali. S tega vidika se pravila za osebno nego prilagajajo času in so izredno pomembna, saj  preprečujejo širjenje bolezni in virusa, ki se je množično razširil po svetu. Poleg uporabe sprejev za dezinfekcijo, je priporočljivo imeti pri sebi tudi razkužilne robčke za roke, s katerimi premostite čas, ko si le-teh ne morete umiti. Vlažilni robčki so zelo dobrodošli tudi v svetu brez pandemije, kar zelo dobro vedo mamice, ki jih imajo navadno vedno v torbici. Le-ti pogostokrat rešijo neprijetne situacije na sprehodih, dogodkih pripravljenih za otroke, različnih druženjih in podobno. So namreč odlični če malček želi npr. jesti žemljico, roke pa ima umazane od mivke iz peskovnika ali zemlje. Brez vlažilnih oz. razkužilnih robčkov za roke pri majhnih otrocih pač ne gre. Tudi pri odraslih so nepogrešljivi. Ker so pakirani v trdi embalaži, jih lahko postavite na mizo v pisarni, v avtomobil… Pri opravljanju vseh vrst poklicev vas bodo odlično zaščitili pred okužbami.


Vlažilni robčki oz. robčki za razkuževanje rok so odlični za na pot

Razkužilne robčke je zelo priporočljivo imeti pri sebi če se odpravljate na pot, saj lahko z njimi hitro razkužite predmete in različne površine, še posebej zdaj, ko se je na vsakem koraku potrebno zaščititi pred okužbo. Dobrodošli so, če se med potjo ustavite, da bi v prijaznem lokalu spili kavo, saj lahko z vlažilnimi oz. razkužilnimi robčki hitro in diskretno obrišete mizo in naslonjala za roke stolov, na katere sedete. Ko se namenite v trgovino, z njimi obrišite voziček ali košaro, tako boste bolj sproščeni in ne boste razmišljali kdo je pred vami držal za ročaj. Kakovostni razkužilni robčki za roke odstranijo 99,99 odstotkov virusov, bakterij in različnih gliv, torej so zelo učinkoviti in niso škodljivi za povrhnjico kože ter jo ne izsušujejo. So dermatološko testirani, zato so robčki iz naše ponudbe primerni tudi za osebe z občutljivo kožo ter celo alergike. Prepojeni so z dezinfekcijsko raztopino, ki je uničujoča za vse viruse ki imajo ovojnico, kakršen je tudi novi koronavirus. Vlažilni robčki so biološko razgradljivi in shranjeni v priročni ter lični embalaži. Pri uporabi bodite pozorni, da robčki ne pridejo v stik z očmi, če pa se to vseeno zgodi, jih močno izperite z veliko vode in poiščite pomoč zdravnika. Vlažilni robčki naj bodo skrbno zaprti in naj ne bodo izpostavljeni direktni sončni svetlobi,  tako bodo ves čas ohranili svojo maksimalno učinkovitost. Ker vsebujejo določeno količino alkohola in ostalih sestavin, so vnetljivi. Pozorni bodite kam jih odvržete – razkužilni robčki za roke naj ne pridejo v stik z ognjem.


Tudi pri nas je postalo nujno nošenje zaščitne maske za obraz

Kultura nošenja obraznih mask pri nas pred nastopom pandemije ni bila razvita, danes pa smo jo vzeli popolnoma za svojo. Vsi se namreč bojimo za svoje zdravje in zdravje naših bližnjih, še posebej tistih iz ogroženih skupin. Z zaščitno masko za obraz lahko širjenje okužbe precej zmanjšamo, saj se večina virusov širi kapljično. Oboleli oz. okuženi osebi maska preprečuje, da z govorom, kašljem ali kihanjem širi okužbo, zdravim ljudem pa prepreči vdihovanje, z virusi okuženih aerosolov. Pri nadevanju maske na obraz, je potrebno slediti nasvetom strokovnjakov, kateri ves čas opozarjajo na predhodno uporabo spreja za dezinfekcijo ali robčkov za razkuževanje rok, ki sta postala nepogrešljivo sredstvo za osebno nego ter na dosledno umivanje rok. V naši ponudbi boste našli ves toaletni pribor ki ga potrebujete, da se boste kar najbolje zaščitili, po izjemno konkurenčnih cenah. Izbirate lahko med papirnatimi robčki, ki naj bi bili vedno v žepu ali torbici, vlažilnimi oz. razkužilnimi robčki, zaščitnimi maskami za enkratno uporabo, spreji za dezinfekcijo in ostalimi sredstvi za osebno nego. Verjeli ali ne, podjetja so se začela odločati za nabavo vlažilnih robčkov, mask in dezinfekcijskih sprejev, ki jih bodo namenila za promocijska darila. Oglejte si ponudbo, razmislite in nam pišite. Na voljo smo vam za vsa dodatna vprašanja, ob večjem naročilu pa vam bomo prijazno prišli naproti z ugodnimi plačilnimi pogoji in konkurenčnimi cenami.

Zaščitna maska za obraz vas bo zavarovala pred virusi