Promocijski izdelki in personalizirana poslovna darila

USB-ključPromocijski izdelki in poslovna darila so pomemben del zunanje podobe vsakega podjetja, saj z njihovo pomočjo veča svojo prepoznavnost med potencialnimi strankami ter krepi vezi s poslovnimi partnerji. Med promocijske izdelke, ki jih podjetje podarja svojim strankam, potencialnim kupcem, zaposlenim ipd., sodijo najrazličnejši izdelki za vsakdanjo rabo, kot so na primer pisarniški material, skodelice, tekstilni izdelki, nakupovalne torbe, vreče ipd. Dobro je, da pri izbiri ustreznega darila upoštevamo tudi letni čas – npr. za jesen izberemo darila, kot so nahrbtniki, jopice, brezrokavniki ali dežniki.

Promocijski izdelki in poslovna darila – kaj je glavna razlika?

Glavna značilnost vseh promocijskih izdelkov je, da je na njih natisnjen in dobro viden logotip oziroma slogan podjetja. Na tak način podjetje poskrbi za svojo promocijo vedno in povsod. Med najbolj priljubljena promocijska darila sodijo majice in kape, pa tudi nakupovalne torbe, saj jih ljudje redno uporabljajo in s tem prispevajo k vidnosti podjetja.

Na drugi strani pa obstajajo poslovna darila – ta so namenjena poslovnim partnerjem, s katerimi sodeluje podjetje. Pri teh izdelkih ni prioriteta dobra vidnost logotipa in ni nujno, da ga sploh imajo. S poslovnim darilom se podjetje zahvali svojemu poslovnemu partnerju za sodelovanje in zaupanje ter mu sporoča, da si želi krepiti poslovne odnose. V zadnjem času so zelo priljubljena poslovna darila iz Slovenije, ki so izdelana iz domačih izdelkov, kot so na primer slovenski les, čipka, med, vino in podobno. Vse večji trend predstavljajo tudi eko poslovna darila, izdelana iz naravi prijaznih materialov.

Zakaj izbrati personalizirana poslovna darila?

Pri izbiri poslovnega darila se lahko znajdemo v zagati in takrat je najbolje, da se obrnemo po nasvet strokovnjakom. V podjetju Gropik d.o.o. se že od leta 1992 ukvarjajo s prodajo promocijskih in poslovnih daril vseh vrst in na podlagi bogatih izkušenj svojim strankam tudi svetujejo, katero darilo bi bilo najbolj priporočljivo izbrati. Pri izbiri poslovnega darila je treba upoštevati vrsto odnosa med darovalcem in poslovnim partnerjem (ali je odnos strogo formalen ali bolj sproščen) ter področje, iz katerega izhaja podjetje darovalca. Če se podjetje ukvarja z računalništvom in tehnologijo, je dobro, da je tudi poslovno darilo izbrano v smeri tehnoloških izdelkov. Odlično je, če odraža karakter tistega, ki ga podarja – in če je hkrati še personalizirano, smo z njim zadeli v polno. Personalizirana poslovna darila vsebujejo ime obdarovanca ali kakšen poseben aranžma. V podjetju Gropik ponujajo strankam raznovrstne ideje za personalizacijo poslovnih daril in poskrbijo za tisk oziroma vezenje, morebitne dotiske, aranžiranje in pakiranje v najprimernejšo embalažo.

Promocijski igralni setPobarvanke in igre – promocijska darila za otroke

Vsak starš je srečen, kadar je vesel in zadovoljen njegov otrok. In nič lepšega ni, če stranki ali poslovnemu partnerju poklonimo majhen dar, ki bo razveselil njegove najmlajše družinske člane. S tem sporočamo, da mislimo tudi na njegove otroke in nam je pomembno, kako se počutijo. V podjetju Gropik ponujajo pester izbor otroških daril, kot so na primer nahrbtnik s pobarvanko in markerji, vrečka in barvice, samostojni seti za barvanje in taki, kjer je vključena tudi pobarvanka. Na voljo imajo tudi pester nabor otroških igrač, športnih rekvizitov, namiznih iger in drugih daril, ob katerih bodo otroci preživljali prosti čas aktivno, ustvarjalno ali v družbi staršev ali prijateljev.