Pošlji povpraševanje

Poslovna darila za novo leto - kaj izbrati?

Poslovna darila se podarja ob različnih priložnostih, zagotovo pa je eno najpomembnejših novo leto. Podjetja se zavedajo, da je zanje treba poskrbeti dovolj zgodaj, saj je v zadnjem mesecu povpraševanja ogromno. Nihče si ne želi, da pride do neprijetne situacije, ko darila poslovnemu partnerju ne moremo vrniti, saj naše še ni pripravljeno. Pri zbiranju idej za poslovna darila velikokrat ostanemo pri klasiki (buteljke, koledarji, obeski), seveda pa so na trgu tudi bolj inovativna darila. Gropik ponuja vse. Že 25 let skrbimo, da nikoli ne ostanete praznih rok in vam ponujamo nadvse širok katalog  izdelkov, ki so primerni za tisk. Z veseljem vam tudi svetujemo pri izbiri najbolj primernega poslovnega darila.

Skodelica kot darilo za novo leto

Novoletna darila so del tradicije in medsebojnega spoštovanja

Da si poslovni partnerji pred iztekom leta podarijo kakšno malenkost, je v Sloveniji običaj že dolgo. Gre za najbolj razširjen način obdarovanja, ki se v poslovnem svetu tako rekoč pričakuje. Z njim izkažete spoštovanje do poslovnih partnerjev, jim sporočite, da ste hvaležni za njihovo sodelovanje ter da se veselite tudi prihajajočih izzivov v novem letu. Poslovna darila zaključujejo in zaokrožujejo poslovno leto, zato naj bodo odraz vaše dejavnosti.

Novoletna poslovna darila krožijo skozi ves december, ne le ob koncu meseca, zato je o njih treba razmišljati že veliko prej. Priporočamo tudi, da se vsako leto potrudite z vsaj nekoliko drugačnim darilom, sicer dajete vtis, da vam je vseeno in da oddajate še zaloge iz prejšnjih let. Obred poslovnih daril je zelo delikaten, a hkrati lahko tudi preprost. Je rutina, v kateri je vsakič znova treba poiskati vsaj kakšno iskrico.

Poslovno darilo za osebno nego

Najpogostejša poslovna darila so koledarji

Čeprav živimo v visoko tehnološko razvitem svetu, so fizični koledarji še vedno najpogostejše poslovno darilo za novo leto. Del obdarovanja so že desetletja, a še kar ostajajo zelo cenjeno darilo. Iz oglaševalskega vidika je zelo pametno darilo, saj vam reklamo dela skozi vse leto. Delavci zelo cenijo namizne koledarje, ki so praktični in vedno na voljo na delovnem mestu. Odlični so za hitro planiranje, preverjanje datuma in krajše zapiske. Obstaja več modelov, tako da lahko izberete takšnega, ki se vam zdi najbolj uporaben. Druga izbira pa so stenski koledarji, ki so obešeni in vidni celotni pisarni oz. delovnemu prostoru. Tudi takšni služijo svojemu namenu in opozarjajo na vaše podjetje. Za poslovna darila koledarji torej še zdaleč niso za odpis.

Posebna izbira je setveni koledar

Za posameznike in podjetja, ki delujejo na področju kmetovanja ali vrtičkanja, je odlična izbira poslovnega darila setveni koledar. Ta ima označena obdobja za sajenje in presejanje cvetja, zelenjave in pa sadja. Je v veliko pomoč in se ga bodo obdarjenci zares razveselili. Setveni koledar za novo leto vsebuje tudi vse druge pomembne podatke, informacije o vrtu pa so le pika na i. S to pozorno gesto boste sporočili, da ste res razmislili in da se zavedate, kaj obdarjenec potrebuje.

Več o setvenem koledarju kot poslovnem darilu

Kako do prave ideje za poslovno darilo

Ko se čas bliža novemu letu, poslovna darila spet vdrejo v našo misel in za nevešče je to lahko tudi zelo stresen proces. Kako podariti darilo prave vrednosti? Kako podariti nekaj praktičnega, da obdarovanec darila ne bo zavrgel? S čim biti spoštljiv, a ne dolgočasen? Vsa ta vprašanja se porajajo mnogim. Izbira je še težja, ko ste v poslovni svet šele stopili ali pa imate novega partnerja, za katerega niste prepričani, kako bi darilo sprejel. Zato smo vam na voljo tudi za individualno svetovanje pri izbiri. Na tem področju delujemo že vrsto let, poznamo poslovni bonton, pričakovanja in navade. Z veseljem vam pomagamo do prave ideje za poslovno darilo. Stopite v stik z nami in si letos zagotovite res originalna poslovna darila, ki vas bodo odlično predstavljala v svetu.