Avtocenter Velič gume za tovorna vozilaGume za tovorna vozila

Datum do katerega je potrebna menjava gum po zakonu je petnasjti november; datum menjave gum. Vendar pa se včasih zgodi, da se gume, za katere smo mislili, da bodo zdržale vsaj še eno zimo, izkažejo za neuporabne in popolnoma obrabljene. In kaj storiti? Nič lažjega! Za vas imamo na voljo pestro izbiro gum priznanih blagovnih znamk, ki smo jih tudi testirali, tako da je strah pred letošnjo zimo odveč! Pri nas so vam na voljo gume za dostavna vozila, za tovorna vozila, za lahka tovorna vozila in osebna vozila. Poleg gum vam je pri nas na voljo tudi hramba gum, kar pomeni, da vam za ugodno ceno letne (kasneje tudi zimske) gume primerno shranimo do dneva, ko jih boste ponovno potrebovali. Poleg hrambe in nakupa gum pa vam pri nas za ugodno ceno opravimo še vse vulkanizerske storitve in poskrbimo za čisto vozilo. Za vse storitve si lahko na naši spletni strani pogledate tudi naš objavljen cenik, kjer so naše storitve natančno opisane.

GUME ZA TOVORNA VOZILA - AVTOOPTIKA


Gume za lahka tovorna vozila - vulkanizerske storitve

Priskrbite si kakovostne gume za lahka tovorna vozila, vendar pohitite, da ne bi zaloge pošle. Poleg nakupa gum in hrambe pa opravljamo tudi servis pnevmatik, platišč in elektronskih ventilov ter:
- popravila poškodovanih gum in alu platišč
- menjava gum
- menjava platišč
- menjava elektronskih (TMPS) senzorjev
- vgradnja in uravnoteženje pnevmatik za vsa vozila (osebna, kombinirana, poltovorna, tovorna, motorje,...)
- popravilo poškodovanih pnevmatik in platišč
- servis elektronskih ventilov (sistema TPMS)
- optično nastavitev podvozja

Gume za tovorna vozila Velič
Cenik gum za tovorna vozila

Cenik gum za tovorna vozila je objavljen na naši spletni strani, prav tako lahko na naši strani preverite vse teste gum (gume za lahka tovorna vozila), ki smo jih opravili za vas. Cenik naših vulkanizerskih storitev pa je sledeč: cenik gum za tovorna vozila.

SERVIS IN MENJAVA GUM ZA TOVORNA VOZILA