Zimske gume so pozimi nepogrešljive


Kvalitetne vulkanizerske storitve Avto centra Velič v Ljubljani


Brez kvalitetnih zimskih gum si težko predstavljamo varno vožnjo po zasneženem in poledenelem cestišču. Po strukturi in profilu se zimske gume bistveno razlikujejo od letnih, saj nudijo odlične vozne lastnosti tudi pri nižjih temperaturah. Zakon o pravilih cestnega prometa določa, da je uporaba ustrezne zimske opreme obvezna med 15. novembrom in 15. marcem, v primeru neugodnih oz. zimskih vremenskih razmer pa tudi že pred oz. po tem datumu. Za ustrezno zimsko opremo za vozila do skupne mase 3,5 t štejejo 4 zimske gume (M+S) z min. globino profila 3 mm ali 4 letne pnevmatike z min. globino profila 3 mm ter snežne verige v priboru.
Gume zimsko letneV Avto centru Velič v Ljubljani vam nudimo vrhunske zimske gume za osebna, dostavna in tovorna vozila številnih svetovnih in domačih proizvajalcev. Poleg nakupa vam nudimo tudi ostale vulkanizerske storitve, kot so montaža, čiščenje, pregled, shranjevanje in centriranje gum. Zimske gume, ki jih nudimo v naši bogati ponudbi, so se izkazale na številnih neodvisnih testih s kvalitetno izdelavo in vrhunskimi voznimi lastnostmi. V naši ponudbi boste našli tudi zimsko letne gume, ki so nekakšna mešanica med letnimi in zimskimi gumami. Gre za cenovno zelo ugodno rešitev, primerno za voznike, ki prevozijo manjše število kilometrov. Za tiste, ki ste veliko na poti, pa vseeno priporočamo nakup enega kompleta letnih in kompleta zimskih gum, saj se med sabo bistveno razlikujejo po lastnostih in so prilagojene določenim voznim razmeram.


Zimske gume po akcijskih cenah


Gume so edini stik vozila s podlago, zato poznavalci pravijo, da pri zimskih gumah ni priporočljivo varčevati. Kljub temu pa vam v našem avto centru nudimo izredno kvalitetne zimske gume po neverjetno nizkih cenah. Prepričajte se na lastne oči in obiščite Avto center Velič v Ljubljani. Zadovoljstvo kupcev je cilj našega podjetja, zato se bomo potrudili, da vas bomo s strokovno in hitro izvedenimi storitvami navdušili.

Avto center Velič | Gume zimske, gume zimsko letne, gume zimske test, zimske gume zakon - povezave na našo stran: