Prevajanje angleščine - ena od standardnih storitev

Prevajanje angleščine ali angleško prevajanje je standardna prevajalska storitev. Nudimo vam prevode iz angleščine v 109 drugih tujih jezikov.

Prevajalska agencija Alkemist

Angleško prevajanje zajema:

  • prevajanje iz angleščine v slovenščino
  • iz slovenščine v angleščino
  • iz tujih jezikov v angleščino
  • iz angleščine v tuje jezike

Prevajanje angleščine opravljamo za različna strokovna besedila in uradne dokumente. Poleg prevajanja nudimo tudi konsekutivno in simultano prevajanje.

Angleško prevajanje - zaupajte nam in se izognite napakam

Prevajanje angleščine se zdi na prvi pogled zelo enostavno, ker jo praktično znamo že vsi, pa vendar, ko se prevajanja lotite sami prihaja do napak. Da bi se jim izognili, zaupajte našim strokovnjakom. Pomagali vam bodo, da bodo prevodi iz angleščine ali v angleščino kakovostno opravljeni. Omogočili vam bomo ne le prevajanje iz angleščine v slovenščino, pač pa tudi iz angleščine v druge tuje jezike. Angleško prevajanje naj bo opravljeno vrhunsko, zato izberite prevajalsko agencijo Alkemist.

Prevajanje angleščine in drugih tujih jezikov - cenik

Prevajanje angleščine, naj bo to prevajanje iz angleščine ali v angleščino, spada v drugi cenovni razred, kjer se nahajajo še francoski, italijanski, nemški, španski in makedonski jezik. Če se prevaja v jezik iz višjega cenovnega razreda, se storitev obračuna po višji ceni. Primer: prevod iz angleščine v japonščino, ki je v petem cenovnem razredu, se obračuna po ceni prevajanja japonščine. Vsako prevajanje besedil, tudi angleško prevajanje, vključuje lekturo naravnega govorca. Kontaktirajte nas, če potrebujete prevajanje angleščine in si zagotovite kakovost.