Vrtni kamin za nepozaben piknik na prostem

Poleti, pa tudi spomladi in jeseni, je človek najraje na prostem. Spomladi, ko se prebudijo prvi topli sončni žarki, človek kar hlepi po njih, poleti beži pred njimi v hladno senco, jeseni pa kot martinček lovi zadnje tople žarke. Le kaj je lepšega kot druženje z družino in prijatelji na vrtu ter pripravljanje hrane v kaminu. Vrtni kamin je odlična izbira za pripravo hrane na odprtem ognju, saj ima hrana poseben okus, hkrati pa kamin omogoča bolj zdravo pripravo hrane – pečenje hrane na žaru ne zahteva pečenja na maščobi.

Vrtni kaminZidani vrtni kamin

V podjetju Eximma d.o.o. vam nudimo široko izbiro notranjih in zunanjih kaminov. Med njimi so tudi moderni in klasični zidani vrtni kamini in žari na drva, oglje, plin ali elektriko. Vrtni kamin je primeren za vgradnjo v odprto letno kuhinjo in ga je mogoče kombinirati z umivalnikom, žarom in delovnim pultom, lahko pa ga postavite tudi kot samostojen element. Vsi vrtni kamini so na ogled na naši spletni strani, prav tako pa lahko preverite tudi cenik.

 

NAJ KAMIN STOJI TUDI NA VAŠEM VRTU

 

Dimplex vrtni kamin – nova generacija žarov

Zunanji kamini Dimplex so primerni za vsako priložnost. Tehnologija električnega žara Dimplex PowerChef vam ponuja zmogljivost, ki jo potrebujete za doseganje odličnih rezultatov. Brez težav, brez nereda in brez skrbi s plinsko jeklenko in odprtim ognjem. Na voljo je prenosni električni žar Dimplex PowerChef Convertible, ki ga lahko postavite tudi na vašem balkonu.

 

Zidani vrtni kamini MCZ Sunday za nov način pečenja

Vrtni kamini MCZ Sunday MelodyMCZ Sunday vam nudi širok izbor vrtnih žarov in kaminov na drva, oglje ali plin. Na voljo so kot samostojni zidani vrtni kamini na drva ali modularni sistem za sestavo letne kuhinje po vaših željah. Ureditev letne kuhinje namreč postaja vse bolj priljubljeno. Pri tem vam bo v veliko pomoč serija Sunday Melody, ki vam omogoča kombiniranje poljubnih žarov in odlagalnih elementov. Nekateri se odločijo celo za to, da v tem sklopu uredijo tudi korito za pomivanje posode.

Nekateri vrtni kamini, ki jih lahko vidite marsikje po naši deželi, so prave umetnine. Najti je vse vrste kaminov, od kamnitih do opečnatih, velikih in majhnih, tako in drugače oblikovanih, nemalokrat pa tudi kičastih. A poleg videz so pomembne tudi številne podrobnosti, na primer velikost kamina, oblika kurišča in način peke.

 

Skratka, možnosti je ogromno, zato vas vabimo, da stopite v stik z nami ali pa nas obiščite na naši spletni strani. Vabljeni!

 

Eximma d.o.o. | Vrtni kamin, zidani vrtni kamini, cenik – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
Naslov
Dunajska cesta 305
1231 Ljubljana - Črnuče
Delovni čas
pon. in čet. od 8.00 do 17.00, tor., sre., pet. od 8.00 do 15.00
Spletna stran
E-pošta
01 56 16 912
Seznam fraz
vrtni kamin, vrtni kamini, zidani vrtni kamini, vrtni kamini cenik
ZEMLJEVID