Krožna žaga je kakovostno orodje, ki ne sme manjkati v delavnici

Krožna žaga je odličen pripomoček, ki lahko služi za rezanje različnih vrst materialov od lesa do cevi, pločevin in mrež. V podjetju Storma smo specializirani za prodajo različnih vrst orodij od brusilnikov, ščetalnikov in posnemovalcev robov, pa vse do ročnih krožnih žag in tračnih žag za kovine, ki so izjemno pomemben del vsake delavnice. Še posebej avtomehaničnih do podjetij, ki se ukvarjajo z rezanje in oblikovanjem različnih vrst kovin. V podjetju Storma vam zagotavljamo le najboljše orodje priznanih blagovnih znamk in verjamemo, da boste z našimi krožnimi žagami optimizirali vaše delovne procese, delo bo hitrejše in natančnejše, stranke bodo bolj zadovoljne, posledično pa boste zadovoljni tudi vi. Izbirate lahko med profesionalnimi krožnimi žagami in žagami za domača opravila v okolici hiše ali delavnici, ne glede na izbiro pa zagotavljamo kakovost in ugodno ceno. 

Krožna žaga preprosta za uporabo

Krožna žaga zagotavlja različne nastavitve globine rezanja

Krožna žaga je orodje, ki ga lahko uporabljate za delo v domači delavnici ali pa za profesionalno uporabo v različnih podjetjih, saj zagotavlja izjemno kakovost in predvsem kakovostno in natančno rezanje s pomočjo listov za krožno žago. Listi za krožno žago so snemljivi in jih lahko ob pretirani obrabi zamenjamo, a prepričani smo, da vam bodo služili dolgo časa. Kakovostne krožne žage v našem podjetju zagotavljajo rezanje brez emulzije, brez nastanka srha, obenem pa imajo možnost nastavitve globine rezanja, odvisno od vaših želja in potreb. Zagotavljamo profesionalne stroje za intenzivno uporabo in verjamemo, da boste z njimi dosegli boljšo kakovost rezanja in kakovostno obdelavo različnih vrst kovin, ki lahko služijo kot predpriprava za pol izdelke ali končne izdelke. Nudimo vam vam pestro izbiro različnih vrst krožnih žag in tračnih žag za kovine in verjamemo, da bo vsak izmed vas našel primeren izdelek zase.

Izredno kakovostna krožna žaga

Krožna žaga za prenašanje ali stacionarno uporabo

V podjetju Storma se zavedamo, da različni uporabniki potrebujejo različne vrste krožnih žag za kovino, odvisno od potreb in predvsem narave dela, zato lahko izbirate med različnimi orodji, ki bodo zadostili vašim namenom. V kolikor je vaše delo terensko in zahteva veliko prenašanja orodja je idealna rešitev ročna krožna žaga za suho rezanje profilov, cevi in pločevine, ki zagotavlja hitro nastavitev globine rezanja, obenem pa je narejena iz izjemno lahkega magnezijevega ohišja, kar pomeni, da je orodje enostavno za prenašanje, lahko pa ga tudi posodite prijateljem, znancem ali sosedom. Avtomatska krožna žaga je orodje, ki je primerno za delavnice ali podjetja, saj ni prenosljiva, a zagotavlja izjemno kakovost in natančnost rezanja še tako zahtevnih materialov in verjamemo, da boste z njo izboljšali kakovost in hitrost dela, s tem pa optimizacijo delovnih procesov in večjo konkurenco na trgu. Poleg avtomatskih in ročnih krožnih žag vam nudimo tudi manualne krožne žage.

Več o manualni krožni žagi

Ročne krožne žage, brusilniki, ščetalniki in posnemavalci robov po ugodni ceni

Kakovostno orodje zagotavlja kakovostno delo, obenem pa poskrbi za večjo varnost delavcev, zato je pomembno da pri nakupu orodja ne varčujete. V podjetju Storma imamo na voljo različne vrste krožnih žag od manualnih krožnih žag do ročnih krožnih žag, nudimo pa tudi brusilnike, ščetalnike in posnemovalce robov, obenem pa naših strankam zagotavljamo izjemno ugodno ceno. V kolikor pride do kakšnega udarca ali obrabe listov za krožno žago vam nudimo zamenjavo le-teh, saj boste le tako dosegli rezultate, ki si jih želite. V kolikor imate glede našega orodja kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili ter vam svetovalo o pravilni izbiri. Ročne krožne žage in tračne žage za kovino so kakovostna orodja in verjamemo, da vam bodo omogočila lažje, hitrejše in bolj varno delo.

Oglejte si ponudbo ročnih krožnih žag