Krožna žaga za kakovostno rezanje različnih materialov

Krožna žaga je izredno priljubljeno orodje v različnih vrstah delavnic, od profesionalnih, ki se ukvarjajo z obdelavo kovinskih materialov do domačih, kjer lahko obdelujemo različne vrste materialov in jo uporabljamo za domače namene. V osnovi je žaga orodje, ki ga uporabljamo za rezanje materialov in nič drugače ni pri krožni žagi, le da gre za bolj zmogljiva orodja in stroje, ki so lahko električni ali baterijski, odvisno od vašega načina uporabe, primerni za rezanje kakovostnejših in trših materialov. Ne glede na to, ali se z rezanjem ukvarjate profesionalno ali zgolj ljubiteljsko verjamemo, da krožna žaga ne sme manjkati v nobeni delavnici, saj ima širok spekter uporabe in je dokaj enostavna za uporabo, seveda pa moramo predhodno prebrati navodila. Izbirate lahko med različnimi vrstami krožnih žag za aluminij, poleg tega pa vam v našem prodajnem programu nudimo tudi tračne žage za rezanje kovin.

obdelovanje kovine

Krožne žage za profesionalce in hoby program

Krožna žaga je orodje, ki zagotavlja ravno, čisto in predvsem natančno rezanje in je zato izjemno priljubljeno in eno najbolj prodajanih orodij v našem spletnem programu. Uporabljamo jo lahko za rezanje različnih materialov iz lesa, pločevine, jekla ali železa, uporaba je seveda odvisno od tega, ali potrebujete žago za domačo uporabo ali za profesionalno uporabo v različnih delavnicah. Razlika je predvsem v tem, da so krožne žage za domačo uporabo manj zmogljive in imajo manj dodatnih možnosti, medtem ko so profesionalne žage močnejše, opremeljene z ergonomskim ročajem in kakovostnim brezkrtačnim motorjem. Ne glede na izbiro smo prepričani, da boste z našimi žagami izjemno zadovoljni, saj tudi cenejše krožne žage zagotavljajo izjemno natančne reze, ki ne bodo potrebovali veliko dodatne obdelave. Za več informacij o žagah nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo predstavili posamezen model, lahko pa si jih ogledate tudi na naši spletni strani.

Krožna žaga Bomar – tradicija in kakovost

V podjetju Storma imamo v prodajnem programu na voljo krožne žage češkega proizvajalca Bomar, ki ima na področju žag že 25 let izkušenj ter zagotavlja izjemno kakovostne žage različnih cenovnih razredov. V kolikor boste žage uporabljali dnevno, vam predlagamo, da gledate krožne žage višjega cenovnega razreda, saj boste tako dobili resnično kakovostno orodje z odličnim listom za žago, ki bo zagotavljal le najboljše rezultate. Od reza je odvisno, koliko časa boste privarčevali, saj kakovosten rez ne zahteva veliko dodatne obdelave, s tem pa privarujete pri času in denarju, optimizacija podjetja je s tem na visokemm nivoju, večapa se tudi konkurečnost podjetja na trgu dela. Glede na način uporabe lahko izbirate med ročnimi krožnimi žagami, ki so primerne za delo na terenu, ter polavtomatskimi in avtomatskimi krožnimi žagami, ki odlična rešitev za delo v delavnici.

ročna krožna žaga

Ročne krožne žage po ugodni ceni

Glede na namen uporabe in predvsem glede na to, ali boste večino dela opravili na terenu ali v domači delavnici ločimo različne vrste žag. Ročna krožna žaga je eno najbolj priljubljenih orodij, saj je narejena iz lahkih materialov, kar pomeni, da je primerna za prenašanje okoli in je tako odlična rešitev za vse tiste, ki veliko dela opravljate na terenu, zunaj delavnic. Ročna krožna žaga zagotavlja kakovostne, hitre in natančne reze, ki ne potrebujejo veliko dodatne obdelave, obenem pa je priljubljena tudi zato, ker jo lahko brez problema posodite prijatelju ali sosedu. V kolikor je vaše delo veliko bolj stacionarno, osredotočeno na delavnico, je boljša rešitev polavtomatska ali avtomatska krožna žaga, s katero boste dosegli kakovostne rezultate v domači delavnici nad katerimi boste navdušeni tako vi kot vaše stranke. V kolikor imate glede naših krožnih žag kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

avtomatska krožna žaga