Tračne žage za železo in tračni listi - vrhunska kvaliteta po dostopni ceni


Preden se odločite za nakup kvalitetne in zmogljive ter učinkovite tračne žage za železo in ostale kovine, najprej preverite naše cene in ponudbo različnih modelov tračnih žag za kovino in železo. Smo uradni prodajalec in distributer blagovne znamke Bomar, ki se že vrsto let ukvarja s proizvodnjo vrhunskih tračnih žag za železo in kovine. Naša ponudba pa ne zajema samo tračne žage za železo. Pri nas boste lahko dobili tudi krožne žage Tronzadoras MG, stroje za obdelovanje aluminija, različne vrste rabljenih strojev, posnemovalce robov Cevisa, olja in emulzije za mazanje Curtis ter liste oziroma rezila za krožne in tračne žage Hakansson. Cena, ki smo jo za vas dodatno znižali, bo zagotovo pripomogla k hitrejši odločitvi za nakup vrhunske tračne žage za železo.

Tračna žaga za železo cenaTračna žaga za železo in ostale kovine


List za tračne in krožne žage za učinkovite rezultate dela

Za pravilno in učinkovito delovanje tračne žage za železo je zelo pomembno, kakšen list za tračno žago izberemo in kako ga vpnemo. Odvisno od vrste stroja, tračna žaga ali krožna žaga, izberemo tudi rezilo oziroma list. Ne glede na to, za katero žago gre, tudi za krožno žago potrebujemo kvaliteten list oziroma rezilo. Liste za žage moramo vedno izbrati v odvisnosti od kvalitete materiala obdelovanca, velikosti preseka obdelovanca in vrste obdelovanca. Glede na to izberemo kvaliteto lista in ustrezno ozobljenje. Listi za tračne žage za železo so pri nas na voljo v treh kvalitetah. Najpomembnejši dejavnih pri uporabi bi-metalnih listov je izbira ozobljenja. To je število zob na colo v odvisnosti od premera in vrste obdelovanca. Najbolj priporočljivo je variabilno oziroma kombinirano ozobljenje, pri katerem boste dosegli učinkovite rezultate pri delu z najmanj vibracijami.

VEČ O LISTIH ZA TRAČNO ŽAGO TUKAJ!


Pravilna izbira rezila žage za železo in namestitev za optimalen rezultat dela

Najbolj optimalen rezultat pri delu z tračno žago za železo boste dosegli prav s pravilno izbiro in namestitvijo traku žage. Pri namestitvi morate biti pozorni na pravilno napetost traku. Med delom poskrbite za primerno hlajenje in pravilno izbiro rezalne hitrosti ter podajanja.