Tračna žaga za kovine, ki bo navdušila z rezultatom dela

Če potrebujete zmogljivo in učinkovito tračno žago za kovine, potem si oglejte ponudbo, ki smo jo za vas pripravili na spletni strani podjetja Storma. Smo uradni zastopnik in distributer strojev za obdelavo kovin. Med vrhunskimi blagovnimi znamkami izpostavljamo proizvajalca tračnih žag za kovine Bomar. Gre za češkega proizvajalca v avstrijski lasti, ki se že več kot petindvajset let ukvarja s proizvodnjo tračnih žag. Poleg visokokakovostnih tračnih žag za kovine, ki bodo navdušile s kakovostjo svojega dela, pa vam v podjetju Storma ponujamo še veliko več. Med drugim stroje za obdelovanje aluminija, žage za razrez aluminija, industrijske krožne žage, posnemovalce robov, MIB merila, liste za tračne in krožne žage, različna olja in emulzije za mazanje ter rabljene stroje.

prenosna tračna žaga za kovinotračna žaga za kovino

Privlačna cena tračnih žag za kovine

Tračne žage za kovine so sedaj dostopne po ugodni ceni. Ker je cena pomemben faktor pri odločitvi za nakup tračne žage, smo za vas pripravili zares dostopne cene tračnih žag in ostalih strojev v naši ponudbi. Prav tako pa je pomembno, da vam lahko ponudimo različne vrste tračnih žag za kovine, ki bodo navdušile s svojim rezultatom. Različni modeli so primerni za premere rezanja od 100 mm pa vse do 2000 mm in so zelo raznovrstni. Razlikujejo se glede na izvedbo in stopnjo avtomatizacije (ročne, prenosne, polavtomatske, avtomatske, gravitacijske, dvosteberne).

NUDIMO TUDI LIST ZA TRAČNO ŽAGO!

Prenosna tračna žaga za kovino za vsako delavnico ali za delo na terenu

Prenosna tračna žaga za kovino je primerna tako za delo v delavnici kot za delo na terenu. Obdelovance je mogoče rezati tudi pod kotom. Narejena je iz stabilne alu lite konstrukcije in ima enostavno nastavitev kota rezanja z vrtenjem loka žage.

MANUALNE TRAČNE ŽAGE ZA KOTNI REZ

Vertikalna tračna žaga za kovino za rezanje kompleksnih oblik

Poznamo vertikalne in horizontalne tračne žage za kovine. Vertikalna tračna žaga za kovine ohranja rezilno pot v mirovanju, obdelovanec pa se premika čez rezilo. Primerna je za rezanje bolj kompleksnih oblik in kotov, ter velikih obdelovancev kot so strešne kritine in fasadni paneli METRAPAN. Pri horizontali tračni žagi za kovine je obdelovanec v mirovanju, rezilo pa zaniha navzdol čez rez. Primerne so za rezanje kovin večjih dolžin, na primer cevi, niso pa primerne za rezanje bolj kompleksnih oblik.