Obdelava aluminija s kakovostnimi stroji

Obdelava aluminija je izredno priljubljena v različnih podjetjih, ki imajo pri svojem delu opravka z obdelovanjem kovin, največkrat pa se z obdelavo aluminija srečamo v strojni industriji. Za kakovostno obdelavo različnih materialov je glavna stvar, da imamo na voljo kvalitetne stroje, ki delo opravijo, hitro, kakovostno in natančno, enako je pri obdelavi aluminija, saj bomo le tako dobili rezultate, ki si jih želimo mi in naše stranke. V podjetju Storma se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nudimo kakovostne stroje za obdelavo aluminija, nad katerimi boste navdušeni. Izbirate lahko med različnimi stroji, odvisno od vaših želja in potreb, največkrat uporabljeni pa so vsekakorji rezkarji za aluminij, s katerimi obdelujemo tako ravne kot tudi ukrivljene površine. Glavna lasnost rezkanja je, da orodje opravlja glavno gibanje, ki je rotacijsko, podajalna gibanja pa so lahko različna, najbolj pogosta je pravokotna na smer rezanja.

rezkar Storma

Obdelava aluminija, krožne in tračne žage, brusilniki in ščetalniki

Obdelava aluminija je enostaven proces, ki pa zahteva znanje in izkušnje, zato je pomembno, da ga opravlja strokovnjak na tem področju, saj boste le tako dosegli kakovostno obdelavo brez nepotrebnih napak v postopku. V našem podjetju imamo na voljo številne stroje za obdelavo aluminija, obenem pa lahko najdete tudi kakovostne tračne žage in krožne žage. Tračne žage se uporabljajo za razrez malih in večjih profilov, tudi aluminijastih, palic in polnih materialov, odvisno od vaših želja in potreb pa lahko izbirate med različnimi modeli, ki se ločijo po stopnji avtomatizacije – ročne, polavtomatske in avtomatske žage ter računalniško krmiljene CNC žage. V kolikor želite, lahko pri nas najdete tudi kakovostne tračne žage za rezanje različnih materialov, brusilnike in ščetalnike, tako da verjamemo, da bo v našem pogramu vsakdo našel primerne stroje za obdelavo različnih vrst materialov. V kolikor imate glede kakršnegakoli stroja vprašanje, nas kontaktirajte in s veseljem vam bomo pomagali.

Obdelava aluminija po ugodni ceni

Obdelava aluminija lahko poteka na različne načine, odvisno od tega, za kaj potrebujete posamezen kos ali izdelek, kakšne je oblike, kako velik je kos, saj je od teh lastnosti odvisno, kateri stroj boste uporabili. Za obdelavo aluminija zagotavljamo kakovostnega stroje španskega proizvajalca, ki ima lastno proizvodnjo in ponuja odlične krožne žage za razrez aluminija, rezkarje za aluminij, valjčne proge in pnevmatske stiskalnice ter odsesovalne naprave za odsesovanje odrezkov in vozičke za prevažanje profilov in pripravljenih okvirjev. Podjetje ima dolgoletno tradicijo, proizvodnjo pa so izpopolnili tako, da ponujajo vrhunske evropske proizvode po ugodnih cenah, ki jih lahko najdete v podjetju Storma. Ravno cena teh vrhunskih strojev je izjemno pomemben dejavnik, zakaj se stranke odločajo za nakup strojev za obdelavo aluminija v našem podjetju. Verjamemo, da boste tudi vi navdušeni nad stroji za obdelavo aluminija, ne glede na to, katerega boste izbrali.

obdelava aluminija Storma

Rezkar za aluminij zagotavlja najboljše rezultate

V našem podjetju imamo na voljo različne stroje za obdelavo aluminija, med katerimi pa vsekakor izstopajo rezkarji za aluminij, kakovostni stroji, s pomočjo katerih lahko obdelujemo ravne in ukrivljenje aluminijaste površine, profile in navoje. V osnovi je rezkanje postopek odrezovanja, kjer je ključna lastnost ta, da rezkalo opravlja glavno rotacijsko gibanje, podajalno gibanje pa je lahko rotacijsko ali premočrtno, največkrat pa je smer gibanja pravokotna na smer rezanja. Nudimo vam različne modele rezkarjev za aluminij, odvisno od tega, kako zmogljive rezkarje želite in verjamemo, da boste v naši ponudbi našli primernega zase. Poleg rezkarjev za aluminij lahko v spletni ponudbi najdete tudi žage za aluminij, valjčne proge in pnevmatske stiskalnice. Za več informacij o posameznih strojih nas lahko kontaktirate preko telefona ali emaila in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in odgovorili na vaša vprašanja ter s tem olajšali odločitev.