List za tračno žago po meri za izjemno življenjsko dobo rezila


Žaga je priročno orodje ali stroj, s katerim režemo les in ostali material. Bistveni in glavni del žage pa je list oziroma rezilo. Pri žagah je poleg kvalitetnega stroja nujno potreben tudi kvaliteten list za tračno žago, zato smo v podjetju Storma za vas pripravili ponudbo visokokakovostnih listov žage. Od vrste stroja pa je odvisno, kateri list moramo izbrati. Izbirate lahko med listi za tračne žage in listi za krožne žage. Na voljo so trije tipi oziroma kvalitete žaginih listov za tračne žage: tračni list tip Allpower, Commander in Powermax. V podjetju Storma vam tračne liste zavarimo na želeno dolžino. Glede na kvaliteto materiala, velikost preseka in vrsto materiala, ki ga boste obdelovali, morate izbrati primeren list za tračno žago.

listi za tračno žagoList za tračno žago


Visokokakovostni listi za tračno žago

Uporaba Bimetalnih tračnih listov za tračno žago ima za najpomembnejši dejavnik izbiro ozobljenja (število zob na colo v odvisnosti od premera in vrste materiala, ki ga boste obdelovali). Mi priporočamo kombinirano - variabilno ozobljenje, s katerim boste dosegli najboljše rezultate ob minimalnih vibracijah in najbolj širok spekter presekov. Pravilna izbira traku za tračno žago bo dala tudi najbolj optimalen rezultat rezanja. Pri sami nastavitvi žaginega lista na tračno žago morate paziti na pravilno napetost traku. Ne pozabite, da je vsak nov list za tračno žago potrebno najprej vtekati.

ŽAGE ZA ŽELEZO


Bimetalni tračni listi za žago in ostala ponudba

Tračni listi Hakansson so vrhunski in kvalitetni listi za tračne žage. Dobavimo vam lahko bimetalne liste za tračno žago v višini 13, 20, 27, 34, 41 in 54 mm. Dolžino lista za tračno žago pa vam za vaš stroj izdelamo tudi po meri. V podjetju Storma lahko najdete tudi široko ponudbo tračnih žag, od prenosnih, manualnih pa vse do profesionalnih avtomatskih in polavtomatskih. Gre za visokokvalitetne tračne žage za obdelavo kovin. Ponujamo vam raznovrstne modele in prepričani smo, da boste v ponudbi našli tudi takega, ki bo ustrezal tudi vam.