Žagin list zagotavlja kakovosten rez

Žagin list je del žage, ki je izjemno pomemben, saj zagotavlja odlično natančnost in kakovost reza, a mora biti seveda ustrezno izbran glede na obdelovanca in pa pravilno nabrušen, da bo dosegal kvalitetne rezultate. Krožne in tračne žage so izjemno priljubljeno orodje tako v domačih kot profesionalnih delavnicah in pomembno je, da izberete tisto, ki vam bo bolj ustrezala, a ne pozabite, da je kakovosten žagin list enako, če ne še bolj pomemben za kakovostno rezanje, zato je pomembno, da liste za krožno žago prilagodite namenu in uporabi žag. V našem podjetju se zavedamo, da je kakovostno rezanje kovine ključno za nadaljno obdelavo in končne izdelke, zato zagotavljamo liste za tračno žago priznanih blagovnih znamk ter ostale liste, ki zagotavljajo kakovost in natančnost, obenem pa nudimo tudi izdelavo listov za tračne žage, ki jih lahko zvarimo na željeno dolžino za boljšo uporabo.

List za žago

Žagin list izbiramo v odvisnosti od obdelovanca

Žage so priljubljeno orodje, saj so na voljo tako v ročni izvedbi, ki je lažja, orodje pa je prenosljivo in primerno za delo na terenu, kot tudi avtomatski izvedbi, ki je primerna za delo v delavnici. Profesionalne žage priznanih blagovnih znamk zagotavljajo natančne reze kovin, a je pomembno, da imate tudi kakovostne žagine liste, ki so primerni za našo žago, obenem pa je nujno, da žagine liste izbirate v odvisnosti od obdelovanca. Kakšen žagin list boste izbrali je odvisno od kakovosti materiala, velikosti preseka obdelovanca ter vrste, kjer sta najbolj pomembni dolžina in širina, ki morata biti natančno izmerjeni, v kolikor želite kakovostne rezultate. List za žago mora biti primerne doline in širine ter primerno napet, saj premalo napet list opleta, kar prinese neenakomerno rezanje, preveč napet pa lahko pozvroči lom na drugi strani, zato je nujno, da preberete navodila, obenem pa si zagotovite primeren list za žago. 

Več o listih za krožno žago

Žagin list za različne vrste žag

V podjetju Storma imamo dolgo tradicijo prodaje kakovostnih orodij in dodatnih delov za orodja priznanih proizvajalcev, s čimer zagotavljamo izjemno kakovost dela in optimizacijo delovnih procesov ter konkurenčnost podjetja na trgu. Profesionalne žage, ki jih dnevno uporabljate zagotavljajo odlične rezultate, a se ob veliki uporabi žagini listi obrabijo, zato je potrebna zamenjava. Nudimo vam kakovostne liste za krožne žage in tračne žage, odvisno od vaših želja in potreb, izbirate pa lahko med različnimi listi glede na obdelovanca, različne dolžine in širine ter število zob, obenemem pa je pomembno, da je list natančno vpet in oster. Kakovostna izdelava listov za tračne žage, listov za žage za profile in ostale, zagotavlja izjemno natančnost reza, s katerim boste zadovoljni tako vi kot tudi vaše stranke. Prepričani smo, da boste pri nas našli tako primerno žago za vaše delo kot kakovostne žagine liste.

Izdelava listov za krožno žago

Listi za krožno žago po ugodni ceni

Eden najbolj prodajanih izdelkov v našem katalogu so vsekakor krožne žage, tako ročne za uporabo na terenu, saj so izredno lahke in prenosljive, kot avtomatske krožne žage za uporabo v delavnicah. Kakovostne krožne žage potrebujejo kakovostne liste za krožne žage, ki zagotavljajo natančen in kakovosten rez. Listi za krožne žage se izbirajo glede na tehnološki postopek žaganja, kjer ločimo počasi tekoče krožne žage, kjer koristimo predvsem HSS ali HSS-Co žagine liste in pa hitro tekoče krožne žage, kjer uporabimo žage s ploščicami iz karbidne trdine. Ne glede na izbiro žage vam zagotavljamo izjemno kakovostne žagine liste, ki bodo poskrbeli za dobro opravljeno delo. Mi smo pravi naslov za kakovostne žagine liste in verjamemo, da boste navdušeni tako nad kvaliteto kot tudi na ceno, saj gre za odlično razmerje med profesionalnimi orodji in deli ter ugodno ceno.

Več o izdelavi listov za tračne žage