Tračne žage vrhunske kvalitete kakovosti za obdelavo kovin po ugodni ceni


V podjetju Storma se ukvarjamo s prodajo tračnih in industrijskih krožnih žag, strojev za obdelavo aluminija, posnemovalcev robov, listov za tračne žage in krožne žage, različnih olj in emulzij ter rabljenih strojev. Vsi naši izdelki so vrhunske kakovosti in dostopni po ugodnih cenah. Kvaliteta in cena gresta pri nas z roko v roki, zato vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo tračnih žag in ostalih strojev. Med slikovito ponudbo žag izpostavljamo kvalitetne prenosne, manualne, polavtomatske in avtomatske tračne žage.

VEČ O KROŽNIH ŽAGAH ZA KOVINO


Ustrezna tračna žaga za vsako vrsto uporabe


Smo zastopnik za prodajo tračnih žag znamke Bomar, češkega proizvajalca, ki je v avstrijski lasti. Bomar že vrsto let proizvaja visokokakovostne tračne žage za obdelavo kovin. Asortima tračnih žag po ugodnih cenah je izredno širok. Na voljo so majhne namizne tračne žage premera rezanja 100 mm, 500 mm pa vse do velikih s premerom rezanja do 2000 mm. V naši spletni prodajalni vam ponujamo različne modele tračnih žag, ki se razlikujejo po izvedbi in stopnji avtomatizacija (ročne, polavtomatske, avtomatske, CNC krmiljene itd.). Za vsako vrsto uporabe boste pri nas lahko našli ustrezno tračno žago in liste za tračne žage. Tračne žage Bomar so na voljo v različnih modelih: Pulldown - prenosne, Easycut, Ergonomic, Workline, Transverse (manualne, polavtomatske, avtomatske, gravitacijske), Proline, Individual, Bomar extended, Bomar solid. Prepričani smo, da boste med pestro ponudbo našli popolno tračno žago za vašo delavnico po sprejemljivi ceni.

Tračne žage za kovino BomarTračne žage cena

NUDIMO TUDI TRAČNE ŽAGE ZA KOVINE!


Polavtomatske tračne žage za vsako delavnico ali proizvodni obrat


Polavtomatske tračne žage
so namenjene za obdelovanje srednje velikih obdelovancev in so primerne za vsako delavnico ali proizvodni obrat, kjer imamo potrebo po razrezu obdelovancev do fi 250. modeli so zasnovani na negibni tehniki, podajanje pa se izvaja gravitacijsko oziroma s pomočjo teže loka žage. Polavtomatske tračne žage so izredno ekonomične žage, ki zagotavljajo efektivno delo in so enostavne za upravljanje. Za pravilno delovanje vsake tračne žage so izredno pomembna tudi vodila. Ravnost reza oziroma preciznost zagotavljajo precizna vodila traku iz karbidne trdine.