List za tračno žago mora biti kakovosten


Ali potrebujete list za tračno žago? Tako kot je pomembno, da je tračna žaga čim bolj kakovostna, to velja tudi za list za tračno žago. Glede na stroj so na voljo žagini listi za tračno žago in žagini listi za krožno žago. Listi tračne žage se zmeraj izbirajo v odvisnosti od kakovosti materiala obdelovanca, velikosti preseka obdelovanca in vrste obdelovanca (polno, profili, snop profilov ...).
Glede na navedeno se izbere kakovost lista za tračno žago ter ustrezno ozobljenje - števila zob na colo v odvisnosti od premera in vrste obdelovanca. Danes najpriporočljivejša izbira je izbira kombiniranega - variabilnega ozobljenja, ki zagotavlja delo z najmanj vibracijami in čim širši spekter presekov in oblik obdelovancev.

ŽAGE ZA ŽELEZO


List za tračno žago mora biti prave dolžne in širine


Ko izbiramo list za tračno žago, sta pomembna dva kriterija: dolžina in širina. Premalo napet žagin list za tračno žago opleta kar ima za posledico slabo in neenakomerno rezanje, preveč napet list za tračno žago na drugi strani pa lahko povzroči lom.
Zato predlagamo, da skrbno shranite navodila za delo z vašo tračno žago, v katerih je navedena originalna dolžina in širina lista. V primeru, da ste navodila izgubili ali založili, je ta informacija običajno navedena tudi na tablici s tehničnimi podatki, ki je pritrjena na hrbtni strani tračne žage.

Žagini listi za tračno žagoList tračne žage


Profesionalni listi HAKANSSON za skoraj vse tračne žage


V podjetju Storma d.o.o. so vam na voljo visokokakovostni žagini listi za tračno žago priznanega proizvajalca iz Švedske - HAKANSSON. Ločimo tri kakovosti tračnih listov: Allpower, Commander in Powermax. Pri nas boste našli pravi tračni list, ne glede na tip tračne žage, ki jo uporabljate. Naročanje je hitro in enostavno, poleg tega pa imamo na zalogi skoraj vse dimenzije tračnih listov.

Namestite na svojo tračno žago profesionalni list za tračno žago in občutite razliko. Obiščite nas.
Vabljeni.