Ročna in prenosna tračna žaga za jeklo in ostale kovine


Če želite kvalitetno tračno žago, potem ste na pravem mestu. V podjetju Storma se namreč ukvarjamo s prodajo visokokakovostnih tračnih žag češkega proizvajalca Bomar, ki že več kot dvajset let proizvaja vrhunske tračne žage za delavnice in industrijske oziroma proizvodne obrate. V naši spletni trgovini boste lahko našli veliko različnih tipov tračnih žag. Od prenosnih in ročnih pa vse do polavtomatskih in avtomatskih. Vsi tipi so na voljo v različnih modelih, odvisno od vaših želja in potreb. Tračne žage so primerne za rezanje jekla in ostalih vrst kovin.

LISTI ZA TRAČNO ŽAGO


Ročna ali manualna tračna žaga za univerzalno uporabo v delavnici ali na terenu


Ročne ali manualne tračne žage EASYCUT so namenjene univerzalni uporabi v delavnici, pa tudi na terenu. Podajanje se izvaja gravitacijsko oziroma s pomočjo teže loka žage brezstopenjsko hidravlično regulirano. Ko se izvede rez, se trak žage avtomatsko ustavi, kar omogoča, da tračna žaga dela sama, brez vašega stalnega nadzora. Ostale značilnosti tračne žage so, da ima ročno, dvostransko brezstopenjsko nastavljanje kota rezanja z odčitavanjem na skali, nastavljiva roka z vodilom lista žage se nastavi na velikost obdelovanca, ima učinkovit hladilni sistem in brezstopenjsko rezalno hitrost. Nastavitev hitrosti podajanja se izvede s pomočjo brezstopenjskega nastavljivega hidravličnega cilindra, obdelovanci pa se vpenjajo v hitro vpenjalnem primežu.

tračna žagatračne žage


Prenosna tračna žaga za rezanje manjših obdelovancev

Prenosne tračne žage PULLDOWN z ročnim upravljanjem so namenjene razrezu manjših obdelovancev. Kot rezanja je brezstopenjsko nastavljiv. Ta vrsta tračnih žag za rezanje jekla in ostalih kovin je prvotno namenjena prenašanju, postavitvi na delovno mizo in podobno. Možna je nadgradnja tračne žage za kovine s podstavkom in hladilnim sistemom, kar zagotavlja kvalitetno rezanje. Podajanje poteka ročno, s pomočjo potega ročice. Rez se izvede z ročnim podajanjem loka s pomočjo ročice s stikalom. Namenjena je širokemu območju rezanja, saj omogoča rezanje obdelovancev tudi pod kotom. Primerna je za delo v delavnicah in na terenu.

GRAVITACIJSKE TRAČNE ŽAGE