Krožna žaga zagotavlja kakovostne in natančne reze

Ročna krožna žagaKrožna žaga je odlično orodje, ki je nujno v vsaki delavnici, bodisi domači, bodisi v profesionalni, ki se ukvarja z rezanjem različnih vrst kovin od železa do aluminija.

V osnovi je krožna žaga električno ali baterijsko orodje, ki zagotavlja izjemno natančno, ravno in čisto rezanje, z njo pa lahko režemo različne vrst materialov, od vaših potreb in želja pa je odvisno katero žago boste izbrali. Izbirate lahko med različnimi vrstami žag od avtomatskih do ročnih krožnih žag, hoby program zagotavlja manj zmogljive, a še vedno kakovostne žage, medtem ko profesionalni program zagotavlja najboljše med najboljšimi žagami, nad katerimi boste navdušeni.

Izjemno pomemben del vsako žage je list za krožno žago, ki ima dolgo življenjsko dobo in zagotavlja kakovostno rezanje nad katerim boste navdušeni tako vi kot tudi vaše stranke. Krožna žaga vam bo olajšala delo v delavnici in ga naredila hitrejšega.

Krožna žaga – ročna ali avtomatska

Krožna žaga je orodje, ki ne sme manjkati ne v domači delavnici, v kolikor se ukvarjate z obdelovanjem različnih vrst kovin, še posebej pa je nujna v različnih profesionalnih podjetjih na področju avtoindustrije, kovaški proizvodnji in električni industriji. Pomembno je, da se pred nakupom krožne žage odločite, katera žaga je najboljša izbira ter s katero boste dosegli najboljše rezultate, eden ključnih dejavnikov pri odločitvi pa je predvsem, ali boste krožno žago potrebovali predvsem v delavnici ali tudi za delo na terenu. V kolikor ste veliko na terenu je odlična rešitev ročna krožna žaga, ki je primerna za suho rezanje profilov, cevi, pločevine in mreže, ter je izjemno lahka, tako da je izjemno enostavna za prenašanje. V kolikor želite statično krožno žago je boljša izbira avtomatska ali manualna krožna žaga, ki zagotavlja izjemno natančne reze in je primerna za delo v delavnici. Ne glede na izbiro vam zagotavljamo kakovostno orodje po ugodni ceni.

Ročna krožna žaga StormaAvtomatska krožna žaga za kovino

Za natančno delovanje krožne žage je nujen kvaliteten list

List krožne žageKrožna žaga je profesionalen stroj za intenzivno uporabo, kar pomeni da je njegova življenjska doba izjemno dolga, vseeno pa pride čas, ko se listi za krožno žago obrabijo in zahtevajo zamenjavo. Listi krožne žage za kovino so izjemno pomemben del vsake žage in zagotavljajo natančno in kakovostno rezanje trdih materialov, zato je nujno, da v vsakem trenutku delujejo brezhibno, saj boste le tako dosegli rezultate, ki si jih želite. V našem podjetju vam poleg prodaje krožnih in tračnih žag zagotavljamo tudi izjemno kakovostne liste krožne žage za kovino ter liste za tračno žago in verjamemo, da boste delili navdušenje naših strank, ki že uporabljajo naše liste. Kakovostne žage imajo kakovostne liste, zato je nujno, da jih ob pretirani uporabi zamenjate oz. poskrbite za ustrezno ozobčenje in jih prilagajate materialom, katere režete.  Nad rezultati boste navdušeni.

Ročne krožne žage po ugodni ceni

Ročne krožne žage so idealno orodje za delo na terenu, saj njihovo magnezijevo ohišje, ki je izjemno lahko, zagotavlja enostavno prenašanje, tako da ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli. Ročne krožne žage so primerne za rezanje različnih vrst materialov in oblik, režejo brez emulzije, brez nastanka srha, obenem pa lahko hitro nastavite globine rezanja. Na stroju je nameščen tudi HM list za rezanje različnih profilov in cevi. Prepričani smo, da boste nad našimi krožnimi žagami navdušeni, tako nad ročnimi, avtomatskimi in manualnimi, obenem pa vam v našem podjetju nudimo tudi tračne žage, liste za žage, brusilnike, ščetalnike, posnemovalce robov, olja in emulzije ter rabljene stroje. Smo idealna rešitev, v kolikor si želite zagotoviti kakovostno orodje za rezanje kovin, obenem pa vam naši strokovnjaki z veseljem svetujejo o pravilni izbiri orodja, saj boste le tako lahko dosegli rezultate, ki jih želite.