Pošlji povpraševanje

Krivljenje pločevine – razrez in krivljenje pločevine v Ljubljani

Krivljenje pločevine je ena izmed storitev, ki jih opravljamo v podjetju Šircelj izolacije d. o. o. Pri razrezu in krivljenju pločevine se zahteva predvsem natančnost, prav tako pa naše stranke cenijo hitrost in seveda kakovost končnih izdelkov. Če torej potrebujete krivljenje pločevine ali ravnanje, se lahko obrnete na nas. 

Pri delu uporabljamo krivilni stroj Jorns, ki nam omogoča krivljenje do osem metrov dolgih profilov in debelino do tri milimetre za FeZn in aluminijasto ter dva milimetra za Rf pločevino. 

Razrez in krivljenje pločevine sodita med najpogostejše tehnološke postopke, pri katerih je potrebna uporaba zmogljivih strojev in dobršna mera znanja. Obdelujejo se različne vrste materialov, ki so po karakteristikah med seboj precej različni. Tanke in mehke kovine, so za obdelovanje najbolj enostavne, trše pa so zahtevnejše – za delo z njimi so potrebne tudi določene izkušnje. 

Pri krivljenju pločevine profile najprej vpnemo in postopoma krivimo od enega konca do drugega, pod določenim kotom. Obdelovanec se pomika naprej, da lahko krivimo naslednje mesto, v drugačno ali enako smer. Če so kosi enaki, delo poteka hitreje, saj stroj ne potrebuje novih nastavitev. 

Če potrebujete razrez in krivljenje pločevine v Ljubljani nas pokličite. Razložili vam bomo vse kar vas zanima.