Računovodstvo - natančno urejena dokumentacija omogoča boljše načrtovanje poslovne prihodnosti


Računovodstvo zahteva natančno in sprotno vodenje, pa tudi nekaj strokovnega znanja in dobro poznavanje zakonodaje s tega področja. Posvetite se svoji osnovni dejavnosti v celoti in doseganju poslovnih ciljev, nam pa zaupajte računovodske storitve in brezhibno vodenje računovodstva.


Računovodske storitve potrebujete ne glede na velikost poslovnega subjekta in dejavnost


V računovodstvu R Fakturra vam po več kot dvajsetih letih izkušenj lahko zagotovimo kvalitetne, zanesljive in strokovne računovodske storitve. Če poslujete v Ljubljani ali okolici, pa tudi drugje, se obrnite na nas za davčno svetovanje, celostno vodenje poslovnih knjig ali le posamezne računovodske storitve po dogovoru.
Nudimo vam računovodske storitve za različne pravne oblike poslovnih subjektov, vodimo:
- računovdstvo za društva,zavode
- računovodstvo za samostojne podjetnike,
- računovodstvo za različno velike gospodarske družbe in
- računovodstvo za posameznike, ki samostojno opravljajo poklic (zdravniki, odvetniki, kmetje ...).

RAČUNOVODSKI SERVIS


Še pred ustanovitvijo podjetja izberite računovodski servis


Imate dobro poslovno idejo? Želite svoje podjetje ali lastno dejavnost, pa na področju financ in z delom v računovodstvu še nimate izkušenj? Svetujemo vam, da vodenje računovodstva (za društva, samostojne podjetnike, zavode ... ) prepustite nam. Naši strokovni sodelavci pa vam bodo še pred ustanovitvijo podjetja brezplačno pomagali s pomembnimi in koristnimi informacijami, da bo začetek lažji in poslovni cilji jasni.

Pomagali vam bomo in vam pojasnili naloge računovodstva, na vašo željo pa za vas kasneje tudi izvajali računovodske storitve. V Ljubljani, kjer imamo poslovne prostore, ste vedno dobrodošli. Mi bomo poskrbeli, da boste vi imeli čas za vaše poslovne ideje. Računovodstvo in knjigovodstvo bomo prilagodili vašim željam in potrebam vaše dejavnosti. Poleg klasičnih storitev, pa poslujemo tudi na sodoben elektronski način. Brezpapirno poslujte s pomočjo za to razvitega računalniškega programa kjer koli in kadar koli. Dobro urejeno računovodstvo bo poenostavilo načrtovanje vaše poslovne prihodnosti - skupaj bomo poskrbeli za to!


računovodstvoračunovodski servis