Računovodske storitve po ugodnih cenah


Računovodska opravila zahtevajo ogromno časa ter veliko mero organizacije in so tako za vodje klubov, organizacij in društev ter za lastnike podjetij precej zamudna. V primeru najema računovodskega servisa pa so cene računovodskih storitev navadno precej visoke.


Ponujamo vam ugodne računovodske storitve


Če želite imeti tudi vi na razpolago ugodne računovodske storitve, se odločite za naše računovodstvo. Storitve, ki vam jih ponujamo so kakovostne in učinkovite. Delo opravljajo strokovnjaki, ki imajo na omenjenem področju že vrsto let izkušenj. Ponujamo vam cenovno ugodne računovodske storitve za kmete, zasebne športne delavce, zavode, zdravnike, pa tudi za mikro, mala, srednja in velika podjetja. Zraven tega vam ponujamo tudi računovodske storitve za društva.


Pri nas se je možno dogovoriti za opravljanje vseh računovodskih del, ali pa se odločite za opravljanje le določenega dela računovodstva. Ponujamo vam tudi možnost spletnega računovodstva, pri katerem s pomočjo oddaljenega dostopa delo opravljamo hitreje in lažje, cene računovodskih storitev pa so tako nižje. Vsi vaši podatki so skrbno varovani z gesli in digitalnimi potrdili, zraven tega pa so shranjene tudi varnostne kopije vaših podatkov.

Računovodske storitve ceneRačunovodske storitve za društva
Kaj vse računovodstvo pravzaprav zajema?


Računovodske storitve po ugodnih cenah zajemajo:

  • vodenje glavne knjige,
  • vodenje saldakontov kupcev in dobaviteljev,
  • vodenje evidence osnovnih sredstev,
  • vodenje finančnega prometa preko TRR,
  • vodenje evidenc, plačil in obračun DDV,
  • obračun plač in ostalih izplačil fizičnim osebam po pogodbi,
  • sestavljanje in izdelava letnega poročila in davčne napovedi.

Kvaliteta dela in zadovoljstvo stranke sta za nas zmeraj na prvem mestu


Naše računovodske storitve temeljijo na kvalitetnem delu in medsebojnem zaupanju. Smo prilagodljivi in odzivni, poskrbimo pa tudi za 100% varnost podatkov, ki nam jih stranka zaupa.


Oglejte si nabor naših cenovno ugodnih računovodskih storitev in se odločite za nakup


Cenik računovodskih storitev si lahko ogledate na naši spletni strani. Na voljo so vam nizke cene računovodskih storitev. Ekipa, ki bo za vas računovodske storitve opravljala je natančna, strokovna in prijazna. Pohvali se lahko z veliko izkušnjami s področja računovodskih storitev. Pri nas se lahko odločite za knjigovodstvo ali za računovodstvo, odvisno od vaših potreb. Ob odločitvi za naročilo računovodskih storitev pa vas ne bo navdušila le strokovnost in prijaznost naše ekipe, pač pa tudi cene računovodskih storitev.

Več o knjigovodskih storitvah:www.vsi.si/r-faktura/knjigovodstvo

PONUJAMO TUDI E-RAČUNOVODSTVO

DAVČNO SVETOVANJE