E-računovodstvo za modern način vodenja poslovanja podjetja

R Fakturra jeračunovodski servis, ki vam med drugim omogoča uporaba programa zae-računovodstvo, računovodsko svetovanje in vse ostale storitve na področju davkov in prispevkov. Omogočamo vam modern način vodenjaračunovodstva za društvater druga manjša podjetja in optimalno poslovanje.

e-računovodstvoračunovodsko svetovanje

Komu je namenjeno e-računovodstvo?

Najnovejši trend med računovodskimi storitvami je e-računovodstvo. Ker želimo biti konkurenčni, in v koraku s časom, našim strankam pa ponuditi kar potrebujejo, smo se odločili, da vam omogočimo tudi najsodobnejši način urejanja računovodskih poslov - online računovodstvo. Prinaša številne prednosti za stranke, da se lažje in učinkoviteje prilagajate zahtevam na trgu, pomaga pa tudi nam, saj lahko poročila oddajamo hitreje in smo tako bolj učinkoviti. Spletno e-računovodstvo vam omogoča nemoteno poslovanje in prinaša vse prednosti sodobne tehnologije, saj lahko v vsakem trenutku pregledate vse računovodske podatke.
Le nekaj prednosti e-računovodstva za podjetnika:

  • ažurne informacije: dostopni niso le tekoči podatki vašega poslovanja, pač pa tudi aktualne informacije o spremembah zakonodaje,
  • dostopnost: do podatkov lahko dostopate kadar koli in kjer koli,
  • nižji stroški vodenja računovodstva.

Online računovodstvo je namenjeno tistim, ki želijo znižati stroške poslovanja in ga optimizirati ter slediti tehnološkemu napredku. E-računovodstvo je vse bolj razširjeno med novimi, mlajšimi podjetji, izredno praktično pa je tudi pri vodenju računovodstva za društva in samostojne podjetnike.

Računovodsko svetovanje in računovodostvo za društva, zavode, samostojne podjetnike, družbe

Ker se v podjetju R Fakturra zavedamo, da ni dovolj le priprava vaših bilanc, vam nudimo tudi ostale računovodske storitve, računovodskosvetovanje in davčno načrtovanje. Nudimo vam delno pomoč v računovodstvu ali pa za vas prevzamemo celotno vodenje. Vodimo računovodstvo za društva, samostojne podjetnike, zavode in družbe z manjšim obsegom poslovanja. Z bogatim znanjem smo ustrezno kvalificirani, enako pozornost pa namenjamo tako vodenju računovodstva za društva kakor vsem ostalim oblikam, po ugodni tarifi. Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje. Omogočili vam bomo računovodsko svetovanje, upoštevali vaše želje, potrebe ter obseg vašega poslovanja in pripravili pogodbo zavodenje računovodstvapo vaši meri.

VODENJE POSLOVNIH KNJIG