Pošlji povpraševanje

Računovodske storitve: cena je ugodnejša od kazni!računovodske storitve cena


Računovodske storitve cena je odvisna od obsega del in potreb stranke. Pošljite nam povpraševanje za cene računovodskih storitev. Nudimo tudi online računovodstvo: dokumente dostavite elektronsko, mi pa vodimo elektronski register; prihranili boste pot in stroške, poslovanje pa bo preprosto in ažurno. Izberite online računovodstvo!


Zakaj sp potrebuje računovodstvo?

Da bi se lahko podjetnik posvetil osnovni dejavnosti, je pametno, da izbere izvajalca za računovodske storitve: cena za računovodstvo spje simbolična, zagrožene kazni zaradi nepravilnosti pri poslovanju pa visoke. Bistveno ceneje je izbrati računovodske storitve: cena se oblikuje individualno. Prvih šest mesecev je za vse računovodske storitve cena pri nas kar 50 % nižja!


Nudimo vam računovodske storitve: cena je konkurenčna


Naše cene računovodskih storitev so individualno določene, odvisne od obsega del in dodatnih storitev, kot je računovodsko svetovanje, davčno svetovanje ali kadrovske storitve. Vodimo tudi računovodstvo sp.

Kaj pomeni računovodsko svetovanje?računovodsko svetovanje cena

Računovodsko svetovanje obsega svetovanje pri obračunu plač, potnih stroškov, odpravnin, regresov, bonitet, pa tudi računovodsko analiziranje, nadziranje, kontrolo in preverjanje knjigovodskih listin. Računovodsko svetovanje za spremljanje zakonodaje in ažurno obveščanje o spremembah, za statistike in periodična poročila, ter računovodsko nadziranje, ki pa je namenjeno srednjim in velikim podjetjem.

Računovodsko svetovanje vključuje svetovanje pri izboljšavah računovodskega sistema, glede davčnih obveznosti in drugih poslovnih procesov. Naši certificirani strokovnjaki so vam na voljo tudi za vse računovodske storitve. Cena je ugodna in skrbno prisluhnemo prav vsaki stranki!

Več o enostavnem knjigovodstvu: www.vsi.si/r-faktura/enostavno-knjigovodstvo

DVOSTAVNO KNJIGOVODSTVO

E-RAČUNOVODSTVO