Podjetniško in poslovno svetovanje ter poslovodsko računovodstvo


Podjetniško in poslovno svetovanje je storitev, ki postaja vse bolj iskana, posebej ob ustanovitvi podjetja. Kakovostno podjetniško in poslovno sodelovanje vam pomaga, da se pripravite na izzive, ki so pred vami, in lažje premagate morebitne ovire. Investicija v podjetniško in poslovno svetovanje se vam tako vsekakor splača.

PREVERITE CENE RAČUNOVODSKIH STORITEV


Kako poteka podjetniško in poslovno svetovanje ter komu je namenjeno?


V podjetju R Fakturra smo specializirani za računovodstvo in vodenje poslovnih knjig (tudi materialno knjigovodstvo), nudimo pa vam tudi podjetniško in poslovno svetovanje Ljubljana je kraj, kjer nas lahko najdete, seveda pa nas lahko tudi pokličete ali nam pišete. Pomagamo vam lahko pri izdelavi poslovnega načrta, vam svetujemo pri ustanavljanju ali preoblikovanju podjetja in še mnogo več. Možna je pomoč ob posameznem projektu, odločite pa se lahko tudi za daljše sodelovanje. Naše svetovanje je namenjeno vsem, ki želite optimizirati poslovanje podjetja, na voljo pa so vam tudi kadrovske in poslovne storitve. Pri svojem delu smo natančni in zanesljivi, hkrati pa se vedno prilagodimo specifični situaciji posamezne stranke. Če nam zaupate vodenje poslovnih knjig ali se odločite za eno od možnih svetovanj, ki jih ponujamo, zagotovo ne boste le številka, individualen pristop pa je značilen tudi za naše kadrovske in poslovne storitve.

poslovodsko računovodstvo Podjetniško in poslovno svetovanje


Poslovodsko računovodstvo - informacije za izboljšanje poslovanja


Poslovodsko računovodstvo je osnova za poslovno odločanje, saj vam omogoča dostop do informacij glede vse poslovnih dogodkov v vašem podjetju. Tako je poslovodsko računovodstvo nekakšen zbir vseh pomembnih finančnih dogajanj, ki prepreči, da bi napačno ocenili dejansko stanje. Profesionalno poslovodsko računovodstvo je zato zagotovo eden najpomembnejših stebrov vsakega podjetja, kar pomeni, da nikakor ni vseeno, komu zaupate skrb zanj. Cene računovodskih storitev, ki vam jih ponujamo v R Fakturri, so zelo dostopne, našo kakovost pa dokazujejo dolgoletne izkušnje in številne zadovoljne stranke. Upamo, da se jim boste kmalu pridružili tudi vi. Preberite več na naši spletni strani: http://www.faktura.si/

R Fakturra, računovodske storitve ter podjetniško in poslovno svetovanje - Ljubljana, Tehnološki park 24