Kadrovsko svetovanje - od uspešnega kadra je odvisna uspešnost podjetja


Poleg računovodskih storitev, v podjetju R Fakturra opravljamo tudi kadrovsko svetovanje, specializirani pa smo še za e-izvršbe, davčno, poslovno in finančno svetovanje. v Ljubljani nas najdete v poslovnih prostorih v Tehnološkem parku, kjer smo vam na voljo, če potrebujete računovodski servis ali pomoč pri odpiranju svojega podjetja.

kadrovsko svetovanje


Kadrovsko svetovanje je namenjeno doseganju odličnih poslovnih rezultatov


Kadrovsko in poslovno svetovanje je sicer precej širok pojem, v grobem gre za iskanje kadrov, analizo njihov znanj in primerjavo z vašimi zahtevami oziroma pogoji delovnega mesta. Zajema tudi svetovanje pri zaposlovanju in uvajanju izbranih kandidatov ter pomoč pri načrtovanju razvoja kadrov. Ustrezna pozornost namenjena kadrom se vam bo zagotovo obrestovala. Pomagamo vam lahko na področju pravne ureditve, urejamo vaše akte in drugo dokumentacijo, skrbimo za sistematizacijo delovnih mest in vodenje kadrovskih evidenc. Če nimate lastne kadrovske službe, vam v R Fakturri nudimo kakovostno kadrovsko svetovanje, za ceno in termin pa nam pošljite povpraševanje. Ker naše podjetje deluje že več kot dvajset let smo na področju kadrovskega in poslovnega ter finančnega svetovanja resnično profesionalci. Lahko se odločite tudi za kratkoročno ali dolgoročno poslovno in finančno svetovanje.


računovodstvoAli potrebujem kadrovsko svetovanje? Cena, ki jo boste plačali, če zaposlite neustrezen kader je lahko zelo visoka


Iskanje kadrov zahteva veliko časa, pa tudi znanja. Ker delodajalcu slab kader prinaša precejšnje stroške, vam priporočamo, da se odločite za profesionalno kadrovsko svetovanje. Cena, ki jo za storitev dobite pri nas, je konkurenčna in dostopna, vsekakor pa smo trdno prepričani, da boste s svetovanjem več pridobili, kakor izgubili. Dober kader je namreč temelj podjetja, vendar iskanje kadrov še zdaleč ni enostavno, zato dovolite da vam pomagamo z ustreznim kadrovskim svetovanjem. Ceno lahko preverite po telefonu ali elektronski pošti, zagotavljamo pa vam, da boste s kadrovskim svetovanjem prihranili čas in številne težave. Cena, ki jo boste plačali, če boste izbrali neprimeren kader, je namreč lahko tudi usodna. Ker ne želimo, da bi do tega prišlo, vam nudimo ugodno kadrovsko svetovanje, ki je namenjeno optimalnemu poslovanju, doseganju večje dodane vrednosti podjetja in pozitivnemu poslovnemu rezultatu.

RAČUNOVODSTVO