Materialno knjigovodstvo, računovodstvo, davčno svetovanje

Materialno knjigovodstvo je ena najbolj pomembnih evidenc, ki jih mora voditi podjetje. Lahko je finančno ali kosovno, v obeh primerih mora podjetje zagotoviti evidenco, iz katere je pregledna nabava in poraba materiala, pa tudi stanje zalog. Računovodski servis R Faktura vam pri tem lahko pomaga. Imamo izkušen kader, ki profesionalno obvlada vse vrste knjigovodstva in vodenja poslovnih knjig, računovodstvo, pa tudi davčno svetovanje. Cenik je zelo konkurenčen, profesionalnost pa izjemna.

KnjigovodstvoRačunovodstvo

Knjigovodstvo in poslovne knjige za samostojne podjetnike

Ko odpirate s.p., vas doleti veliko vprašanj in mnogi so v dilemi, ali morajo vodit materialno knjigovodstvo ter kakšno vodenje poslovnih knjig zahtevajo predpisi. Zakonodaja se hitro spreminja in je lahko za laike zelo zapletena, zato se le obrnite na naš knjigovodski servis. Najbolj osnovno je enostavno knjigovodstvo za s.p. (tudi zelo ugoden cenik), za katerega morate izpolnjevati določene pogoje. Sicer mora vodenje poslovnih knjig potekati po sistemu dvostavnega knjigovodstva za s.p. Če niste prepričani, kako voditi evidence, se takoj ob odprtju podjetja oglasite pri nas in naši prijazni delavci v knjigovodskem servisu vam bodo z veseljem svetovali. Ponujamo tudi davčno svetovanje, za katerega velja prijazen cenik.

Davčno svetovanje za boljšo donosnost podjetja

R Faktura poskrbi za kvalitetno davčno svetovanje, s katerim bodo vaše davčne obveznosti popolnoma optimizirane in seveda čim nižje. Naši strokovnjaki vam aktivno pomagajo pri načrtovanju davčne strategije in poglobljeno preučijo posebnosti vašega podjetja. Vemo, da stremite k nizkim stroškom, zato vam za davčno svetovanje nudimo pošten cenik. Poskrbite za dobro vodenje poslovnih knjig in materialno knjigovodstvo pri našem servisu in še za davčno svetovanje, pa bo podjetje zagotovo na dobri poti do uspeha.

Računovodski in knjigovotski servis in svetovanje R Faktura se nahaja v Ljubljani, v Tehnološkem parku. Smo izkušeni, izobraženi in predani svojemu delu. Obrnite se na nas za enostavno knjigovodstvo za s.p. ali pa za druge oblike knjigovodstva. Pomagali vam bomo tudi pri letnih davčnih in materialnih obračunih ter ostalih obveznostih, da boste delali bolj učinkovito in uspešno.

VEČ O NAŠIH STORITVAH IN MATERIALNEM KNJIGOVODSTVU