E-računovodstvo R FakturraE-računovodstvo za vsakogar

Računovodska opravila vzamejo ogromno časa ter so za lastnike sp-jev zamudna. Ker pa vsak s.p. potrebuje računovodstvo, vam ponujamo računovodska dela, ki jih opravljamo preko spleta.

Računovodstvo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Če želite imeti svojega računovodjo na razpolago 24 ur na dan vseh 7 dni v tednu, se odločite za e-računovodstvo. Vse kar boste morali storiti je vnesti osnovne poslovne dogodke. Vse ostalo za vas opravimo mi!

Spletno računovodstvo je je vse bolj popularno

E-računovodstvo se je pričelo razvijati z razvojem informacijske tehnologije. Na osnovi vnesenih podatkov s spletnim računovodstvom stranki nudimo vpogled v samo poslovanje. Vpogled v poslovanje podjetja je ključno za uspešnost podjetja in za njegov razvoj. Že manjši podjetniki se dan danes morajo vedno bolj prilagajati trgu in morajo zato poznati svoje delovanje. Z online računovodstvom vam omogočamo prav to!

Kaj vse spletno računovodstvo pravzaprav zajema?

Spletno računovodstvoZ e-računovodstvom zajemamo:

  • spletno povezavo s stranko,
  • vodenje glavne knjige,
  • vodenje saldakontov kupcev in dobaviteljev,
  • vodenje evidence osnovnih sredstev,
  • vodenje finančnega prometa preko TRR,
  • vodenje evidenc, plačil in obračun DDV,
  • bračun plač in ostalih izplačil fizičnim osebam po pogodbi,
  • sestavljanje in izdelava letnega poročila in davčne napovedi...

Prednosti e-računovodstva je ogromno

Prednosti spletnega računovodstva je pravzaprav ogromno. Izpostaviti je potrebno, da je s pomočjo e-računovodstva stranka z nami popolnoma usklajena, saj enotna baza podatkov omogoča, da ima stranka na voljo najnovejše podatke. Ker vam ponujamo ažurne podatke, so vam razen najnovejših podatkov o poslovanju podjetja na voljo tudi podatki o spremembi zakonov in računovodskih standardov. Zagotavljamo vam tudi veliko varnost podatkov, saj so le-ti zavarovani z gesli in požarnimi zidovi ter s kopijami na varnostnih strežnikih. Stranke lahko preko spletnega računovodstva do podatkov dostopajo kjerkoli in kadarkoli. In kar je najpomembneje - e-računovodstvo zelo zniža stroške računovodskih del, tako za stranko kot tudi za računovodje. Računovodstvo je tako s pomočjo spleta cenejše hkrati pa tudi bolj dostopno in kvalitetnejše.
Ponujamo vam računovodstvo za s.p.. Storitve računovodskega servisa so kvalitetne in natančne, njihova cena pa je ugodna. Računovodstvo opravljamo v Ljubljani, ker pa delo poteka preko spleta, lahko naše stranke do podatkov, s svojim geslom, dostopajo kadarkoli in kjerkoli.
Zraven storitev računovodstva vam ponujamo tudi kadrovsko svetovanje, davčno svetovanje, računovodstvo in knjigovodstvo. Vse na enem mestu!