Računovodstvo mora biti urejeno natančno in ažurno

Računovodstvo za sp, samostojne podjetnike, društva in podobno, ne glede na velikost ali dejavnost, mora biti urejeno, natančno, ažurno in v skladu z zakonskimi predpisi. Da bi se v celoti posvetili svojemu delu in uspešnemu poslovanju, prepustite vodenje svojega računovodstva našemu računovodskemu servisu R Fakturra. Obrnite se na nas, če potrebujete svetovanje, vodenje poslovnih knjig, davčno načrtovanje, finančno ali stroškovno računovodstvo. Zagotavljamo vam strokovne in zanesljive storitve.

Online računovodstvo je preprosto in učinkovito


računovodstvo R Faktura LjubljanaOnline računovodstvo omogoča preprosto dostopanje do podatkov in njihovo obdelavo na daljavo kjer koli in kadar koli, potrebujete le dostop do računalnika. Vodenje poslovanja s pomočjo spletne aplikacije prihrani čas, ki ga namenjate administraciji, saj so podatki natančno urejeni in ažurni. To je pomembno tudi za vašo konkurenčnost na trgu. Poleg tega pa gre za brezpapirno računovodstvo. Le pomislite koliko časa, pa tudi stroškov, prinese dostavljanje dokumentacije v papirni obliki. Poleg časa in denarja, pa lahko prihranite tudi prostor, saj je dokumentacija arhivirana v elektronski obliki. Naše podjetje sledi sodobnemu tempu in najnovejšim smernicam na tem področju, zato vam lahko poleg vseh ostalih računovodskih storitev ponudimo tudi ugodno, a izredno uporabno in učinkovito online računovodstvo.

Hkrati lahko uporabljate klasično in online računovodstvo

V našem podjetju R Fakturra vam nudimo klasične računovodske storitve po ugodnih cenah, ki jih lahko kombiniratetudi z elektronskim ali online računovodstvom. V zadnjem času se je precejšen del administracije in birokracije preselil na splet, s čimer prihranimo številne stroške in čas, pa tudi izbira računovodskega servisa ni več vezana na neposredno bližino vaše dejavnosti. Aplikacija, ki jo pri elektronskem poslovanju uporabljate je primerna tako pri računovodstvu za samostojne podjetnike, za sp ali katere koli druge oblike poslovanja. Dovolite, da vam svetujemo pri izbiri tistih storitev, ki bodo optimizirale vaše računovodstvo. Z našo pomočjo boste svoj čas lahko namenili optimalnemu doseganju uspešnosti vaše dejavnosti ali pa čemu, za kar vam ga sedaj zmanjkuje.

Več o kadrovskem svetovanju:www.vsi.si/r-faktura/kadrovsko-svetovanje

DVOSTAVNO KNJIGOVODSTVO

DAVČNO SVETOVANJE

online računovodstvo