Enostavno knjigovodstvo za samostojne podjetnike

Enostavno knjigovodstvo je le ena od mnogih storitev, ki jih ponujamo v R Fakturri. Naš knjigovodski servis ima zelo dolgo tradicijo, saj smo s svojo dejavnostjo začeli že leta 1992. V letih delovanja smo si tako nabrali bogate izkušnje, ki nam omogočajo, da svoje delo opravljamo na najvišjem kakovostnem nivoju. O tem pričajo tudi naše številne zadovoljne stranke, ki se vedno znova odločajo za naš računovodski oziroma knjigovodski servis, kjer vam je na voljo tudi osebni davčni svetovalec.

DAVČNI SVETOVALEC

Kdo se lahko odloči za enostavno knjigovodstvo?

Predvsem podjetniki, ki so šele na začetku svoje poti, nas pogosto sprašujejo, ali je v njihovem primeru možno enostavno knjigovodstvo oziroma ali se je nujno odločiti za dvostavno knjigovodstvo. Načeloma je enostavno knjigovodstvo primerna izbira za vse samostojne podjetnike, ki pa morajo izpolnjevati še nekaj dodatnih pogojev. Enostavno knjigovodstvo za s.p je tako možno takrat, kadar povprečno število zaposlenih delavcev ne presega števila tri. Še eden od pogojev za enostavno knjigovodstvo za s.p je, da vaši letni prihodki ne smejo presegati 42.000 €. Poudariti je treba še, da prehod na dvostavno knjigovodstvo (in obratno) ni mogoč sredi leta, ampak se lahko za spremembo odločite šele z novim letom, če to do predpisanega roka sporočite pristojnemu davčnemu organu. Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša dodatna vprašanja in vam na podlagi vaših specifičnih okoliščin odgovorimo na vprašanje, ali je enostavno knjigovodstvo opcija, ki bi bila smiselna oziroma možna za vas.

enostavno knjigovodstvodvostavno knjigovodstvo

Strokovno knjigovodstvo, prilagojeno vašim potrebam

Knjigovodski oziroma računovodski servisi v Ljubljani so precej razširjeni, zato je odločitev za najboljšega ponudnika pogosto zahtevna. V R Fakturri vam zagotavljamo, da bomo v primeru, da se odločite za nas, prisluhnili vsem vašim potrebam in jim prilagodili naše storitve. Odločite se lahko za celostne storitve ali pa nas najamete le za določeno delo, na primer za računovodsko svetovanje oziroma nadzor. Prepričani smo, da nas čaka dolgo in uspešno sodelovanje, ki bo v korist vašemu poslovanju. Več si preberite tukaj:http://www.faktura.si/najcenejsi-racunovodski-servis.html