Cenik računovodskih storitev za enostavno računovodstvo

Cenik računovodskih storitev je pri računovodskem servisu R Faktura zelo ugoden. Ker smo specializirano podjetje, lahko storitve ponudimo ceneje kot če bi se računovodstvo samostojno izvajalo v podjetju. Odlično poznamo zakonodajo in vam bomo z veseljem vedno svetovali, še tako zapleteni računovodski obračuni, bodo z nami narejeni hitro in transparentno. Če iščete kvaliteten računovodski servis v Ljubljani, je R Faktura zagotovo najboljša izbira. Naj tudi vas prepričata naša kvaliteta in prijazen cenik.

RačunovodstvoRačunovodske storitve

Kako voditi enostavno računovodstvo

Vodenje poslovnih knjig po sistemu enostavnega knjigovodstva je možno za podjetnike, ki se najdejo znotraj sledečih pravih (ne smejo prekoračiti vsaj dveh):

- povprečno število delavcev ne sme presegati tri,

- letni prihodki so nižji od 50 tisoč evrov,

- povprečna vrednost aktive ne sme presegati 25 tisoč evrov.

Za enostavno računovodstvo je cenik seveda ugoden, saj gre za lažjo obliko vodenja poslovnih knjig. Nekoliko višji bo cenik računovodskih storitev za dvostavno računovodstvo, a pri nas še vedno zelo konkurenčen. Kot lahko potrdijo naše številne zadovoljne stranke, je pri nas cenik vedno pošten, storitev pa opravljena na zares visokem nivoju. Za enostavno računovodstvo potrebujete vodenje naslednjih knjig: knjiga prihodkov in odhodkov z evidenco terjatev do kupcev in obveznosti do dobaviteljev, register osnovnih sredstev, knjiga ostalih terjatev in knjiga ostalih obveznosti. Za ugoden cenik računovodskih storitev enostavnega knjigovodstva se lahko odločite tudi, če ste z delavnostjo šele začeli in prvo leto ne boste zaposlili več kot tri delavce.

VEČ O RAČUNOVODSKIH STORITVAH

Osebno v Ljubljani ali kar prek spleta

Ne glede na vrsto podjetja in vodenja knjig - pri nas bodo računovodski obračuni vedno narejeni natančno, v skladu z zakonodajo in tudi hitro. Naš računovodski servis se nahaja v Ljubljani, natančneje v Tehnološkem parku, a ste z nami lahko povezani kjerkoli, saj omogočamo sodobno spletno računovodstvo. Če iščete zanesljivega partnerja in osebni pristop, potem smo pravi računovodski servis za vas. Pošljite nam povpraševanje in preverite naš ugoden cenik računovodskih storitev.