Kaj vse davčno svetovanje pravzaprav zajema?

Davčno svetovanje R FakturraZ najemom davčnega svetovalca se izognete veliko težavam in problemom, s katerimi bi se morali v nasprotnem primeru spopasti. Davčni svetovalec vam lahko s pravočasno pomočjo in kvalitetnim davčnim svetovanjem pomaga pri plačevanju nujne količine davka, zmanjševanju davčnega tveganja, prav tako lahko poskrbi za odpravo sistemskih napak, prevzame skrb za strokovno vodenje davčnega postopka in poskrbi za odpravljanje napak iz preteklosti.

Naši davčni svetovalci s pomočjo strokovnega znanja in večletnih izkušenj na področju davčnega svetovanja poskrbijo, da so vaše davčne obveznosti popolnoma optimizirane in čim nižje. Davčno svetovanje R Fakturre poteka ves čas, vključuje pa načrtovanje in implementacijo strategije, ki reducira davčno izpostavljenost in izboljšuje donosnost podjetja.


Ker se davčna zakonodaja ves čas spreminja, je zelo pomembno, da so davčni svetovalci dobro podučeni o najnovejši veljavni zakonodaji in vas tako lahko opozarjajo na novo nastale situacije in na njihove spremembe.

Ponujamo vam svetovanje za fizične osebe in druga podjetja

Davčno svetovanje za fizične osebeNaš davčni svetovalec vam bo svetoval glede davčnih in pravnih vidikov finančnih zadev. Ponujamo vam davčno svetovanje za fizične osebe, kot tudi svetovanje za pravne osebe. Na nas se lahko obrnejo tudi osebe, ki potrebujejo davčno svetovanje iz osebnih razlogov. Davčno svetovanje v Sloveniji je vse bolj razvito. Naš davčni svetovalec vam bo nudil kvalitetno in natančno davčno svetovanje, cena davčnega svetovanja pa bo izjemno ugodna.
Mnenje stranke in njeni občutki so za nas ob davčnem svetovanju zelo pomembni. S stranko ves čas komuniciramo in jo peljemo skozi postopke svetovanja in implementacije različnih sistemov.
Davčno svetovanje ponujamo v Ljubljani. Zraven davčnega svetovanja vam ponujamo tudi računovodstvo in knjigovodstvo ter kadrovsko svetovanje. Vse to na enem mestu! Stranke so za nas na prvem mestu, storitev, ki vam jo nudimo je zato izjemno kvalitetna in prilagojena posamezni stranki. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo po telefonu ali e-pošti. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja.