Prevodi besedil - profesionalno prevajanje in prevodi visoke kakovosti

Če iščete prevajalsko agencijo, pri kateri bodo prevodi besedil rezultat strokovnjakov, potem je prevajalska agencija Julija pravi naslov za vas.


Prevodi besedil - prevajanje in prevodi pri agenciji Julija

Za stranke je nadvse pomembno, da so prevodi besedil verodostojni in kakovostni. Prav takšni prevodi besedil nastajajo vsak dan v naši prevajalski agenciji Julija, kjer so prevajanje in prevodi v rokah strokovnjakov. Ti poskrbijo, da so prevodi besedil neoporečni. Prevajanje in prevodi pri prevajalski agenciji Julija nastajajo s pomočjo procesa, sestavljenega iz štirih korakov: proces se začne z delom prevajalca, ki poskrbi za to, da so prevodi besedil neoporečni, zatem sledi pregled lektorja, ki poskrbi za brezhibno lektoriranje, nato pa je na vrsti še strokovni pregled redaktorja ter na koncu pregled s strani vodje projekta. Produkt so natančni, slovnično in slogovno ustrezni prevodi besedil.


Prevodi besedil - slovensko-angleški prevodi

Največ povpraševanja so deležni slovensko-angleški prevodi, saj jih uporabljajo predvsem odmevna podjetja, ki se odločijo za širjenje svojih storitev in izdelkov v tujini. Zato je nujno, da so slovensko-angleški prevodi v rokah profesionalnih prevajalcev. Pri prevajalski agenciji Julija so slovensko-angleški prevodi rezultat strokovnjakov. Kadar pa so potrebni prevodi besedil iz nekega zelo specifičnega področja, v agenciji Julija v prevajanje vključimo tudi strokovnjaka, ki poskrbi za ustrezno rabo strokovne terminologije. To pripomore k dejstvu, da so tudi najzahtevnejši slovensko-angleški prevodi, ki jih opravljamo, neoporečni prevodi besedil.


Prevodi besedil - prevajanje in prevodi po ugodnih cenah

Prevajanje in prevodi so pri naši prevajalski agenciji cenovno ugodni. Ob prvem naročilu so prevodi besedil, ki obsegajo več kot 500 strani, deležni posebnega popusta. Prevajanje in prevodi pa seveda niso edina storitev, ki jo ponujamo. Prevodi besedil so vedno tudi lektorirani, saj je ta korak vključen v prav vsako prevajalsko storitev.


Prevodi besedil - prevajanje, prevodi in mnenja strank

Še danes obiščite spletne strani naše prevajalske agencije in preverite, kako so naši slovensko-angleški prevodi in drugi prevodi besedil prepričali številne stranke, med katerimi so tudi mnoga mednarodno znana podjetja. Številna pozitivna mnenja jamčijo, da so prevodi besedil opravljeni profesionalno in z veliko hitrostjo. Zakaj se ne bi za kakovosten prevod odločili tudi vi?

Potrebujete prevod? Pokličite nas ali pošljite e-mail!