Da bodo vaše skrbi odveč in vam ne bo treba skrbeti za potek prevajanja imamo odlično rešitev: najem konferenčne opreme.


Da, res je. Verjetno je ni stvari, ki je naša Agencija za prevajanje ne bi ponudila. Nudimo vam celostno jezikovno storitev, saj vam ne nudimo le prevajanja, tolmačenja, lektoriranja... ampak vam nudimo tudi najem konferenčne opreme. Pri tem vam ni treba skrbeti za potek prevajanja, saj mi pripeljemo svojo opremo in jo postavimo, med samim trajanjem dogodka pa jo tudi nadziramo. Najem konferenčne opreme pa zajema: ozvočenje, snemanje dogodkov ter najem platen in projektorjev. Hkrati pa vam seveda omogočimo še opremo za simultano tolmačenje.

Oprema za simultano tolmačenje + projekcijsko platno + projektorji (najem projektorja) + ozvočenje = popolna organizacija.

Nudimo vam torej najem konferenčne opreme, ki vključuje projekcijsko platno, ozvočenje, najem projektorja in snemanje dogodkov. Poleg tega pa nudimo tudi opremo za simultano tolmačenje. Ta pa vključuje: ISO-certificirane prevajalske kabine; brezžične IR-sprejemnike s slušalkami; diskusijski konferenčni sistem, brezžične mikrofone. Za organizacijo mednarodnih srečanj lahko v našem podjetju najamete najsodobnejšo digitalno opremo za tolmačenje vodilnega proizvajalca BOSCH. ISO-certificirane prevajalske kabine imajo odlične lastnosti in sicer: visokokakovostno zvočno izolacijo; najsodobnejši ventilacijski prijem, poljubno konfiguracijo različnih postavitev; to so prostorne in primerne kabine za dva ali tri tolmače; primerne so za vse vrste dogodkov, dimenzije kabine pa so 190 x 190 x 220 cm. Tudi brezžični IR-sprejemnik s slušalkami je zelo tehnološko napreden, saj ima brezžični infrardeči prenos zvoka, neviden prenos zvoka preko več kanalov na daljši razdalji, omogoča pa nemoteno premikanje slušateljev po prostoru. Brezžični sprejemniki so lahki in so primerni za nošenje v žepu.

Verjamemo, da vas bo navdušila tako naša tehnologija, kot tudi organizacija, saj skrbimo za nemoten potek s svojo strokovnostjo in s svojo tehnološko opremo. Poskrbeli bomo za našo izjemno pripravljenost in tehnično brezhibno izvedbo dogodka in vam tako omogočili zadovoljstvo. Če vas zanimajo še kakršne koli informacije o sami izvedbi, opremi ali česar koli drugem nas obiščite in z veseljem vam bomo posredovali informacije, ki vas zanimajo.

Prevajalska agencija Julija d.o.o., povezava do naše spletne strani: