Prevod iz angleščine v slovenščino

Prevodi iz angleščine v slovenščino ter obratno spadajo med najpogostejše prevajalske storitve, čemur botruje predvsem svetovno gospodarsko ter politično in zasebno povezovanje. Angleščina se pogosto pojavlja kot jezik izobraževanja, literature (strokovne in leposlovja), spletnih revij, časopisov in drugih medijev. Zaradi razširjenosti je postala angleščina resnično sodobna lingua franca, govori jo veliko število ljudi in jo dnevno uporablja na delovnem in zasebnem mestu. Vendar pa pomeni prevajanje angleščine še korak naprej od vsakodnevnega komuniciranja in zahteva sposobnosti, znanje in izkušnje usposobljenega prevajalca.

Zakaj za prevode iz angleščine v slovenščino najeti prevajalsko agencijo?

Prevodi besedil, ki jih naročijo stranke, morajo stoodstotno ustrezati izvirniku, saj lahko v nasprotnem primeru pride do številnih zapletov in težav. Zakaj bi tvegali? Priporočamo, da prevode besedil, pa naj gre za prevajanje angleščine ali drugega jezika, prepustite strokovnjakom, ki bodo zapazili vse pomenske različice in zagotovili, da pri prevodu ne bo prišlo do pomanjkljivosti in napak pri razumevanju. Natančen in korekten prevod lahko večkrat pomeni razliko med tem, ali boste posel dobili ali ne. Povzroči lahko poslovno ali osebno škodo ter vas postavi v slab položaj.

Prevajanje angleščine pri prevajalski agenciji Julija d.o.o.

Pri prevajalski agenciji Julija za prevode besedil skrbi celoten tim ljudi. Zagotavljamo, da so vsi prevodi iz angleščine v slovenščino korektni, natančni in razumljivi okolju, za katerega je prevod namenjen. Prevodi besedil potekajo po več etapah, vsaka izmed njih pa služi skupnemu cilju - popolnoma ustreznemu končnemu izdelku. Vsi naši angleški prevajalci imajo ustrezno izobrazbo in se s prevajanjem angleščine ukvarjajo že vsaj pet let. Prevodi besedil gredo nadalje še v lekturo naravnemu govorcu, ki ima za svoje delo prav tako primerno izobrazbo in zagotovi popolno neoporečnost besedila. Končni etapi pri prevodih iz angleščine ali drugih jezikov sta še preverjanje ustreznosti iz strani redaktorja in zadnji pregledi iz strani vodje projekta.

Kaj prevajamo v angleščino?

Iz angleščine ter v angleščino prevajamo vsa besedila z različnih področij (gospodarskega, naravoslovnega in znanstvenega), ekonomske tekste, pravne tekste, dopise, pisma, elektronska sporočila, zdravstveno in študijsko dokumentacijo, članke, spletne strani, reklamni material, turistične brošure in druge raznovrstne prevode besedil glede na želje in potrebe strank.

Za naročila smo vam na voljo vse dni v tednu, 24 ur na dan. Po oddaji povpraševanja za prevode besedil vam v najkrajšem času pošljemo ponudbo, ki poleg točne cene vsebuje tudi rok oddaje. Po potrditvi bomo vaše besedilo dodelili prevajalcu angleščine, ki bo pričel z delom. Točen in korekten prevod vam vrnemo v realnem času in brez zamud.

Prevajalska agencija Julija | prevod iz angleščine v slovenščino, prevodi besedil, prevajanje angleščine - povezave do naše spletne strani: