Konferenčno tolmačenje oz. ustno prevajanje; simultano tolmačenje in še in še - to vam nudi agencija za prevajanje Julija.


Konferenčno tolmačenje oziroma ustno prevajanje, ki ga nudimo v našem podjetju Julija se deli v dve skupini. Tako imamo simultano tolmačenje in konsekutivno tolmačenje. Simultano tolmačenje pomeni, da prevajanje poteka brez časovnega zanika v konferenčnih kabinah. Slušatelji poslušajo prevod preko sprejemnikov s slušalkami, vsi naši simultani tolmači pa imajo dolgoletne izkušnje z ustnim prevajanjem. Pri nas tolmačenje poteka na vrhunskem nivoju, saj morajo biti tolmači izjemni v prevajanju, saj prevajajo sproti.

Na naši spletni strani si oglejte cene konsekutivnega tolmačenja.

Tolmač je odlična rešitev na poslovnih potovanjih.

Lahko najamete tolmače za razne mednarodne prireditve. Mi vam ponudimo najem konferenčne opreme, hkrati pa nudimo tudi opremo za simultano tolmačenje. Poskrbimo za odlično tehnično izvedbo in za tolmačenje brez napak. Za vam pa imamo tudi posebno ponudbo. Omogočimo vam namreč spremstvo tolmačev na poslovnih potovanjih ali mednarodnih dogodkih v tujini. Tolmač vas spremlja in je na voljo celoten čas potovanja. Če pa vas zanimajo cene konsekutivnega tolmačenja ali cene simultanega tolmačenja nas obiščite in podali vam bomo še več informacij ter vas seznanili z našimi storitvami ter prednostmi, ki jih ima naša agencija za prevajanje Julija.

Agencija za prevajanje Julija je dobra prevajalska agencija, saj vam nudi kakovostno prevajanje, lektoriranje, sodno overjene prevode, tolmačenje, simultano prevajanje in najem konferenčne opreme. Imamo pestro ponudbo in zagotavljamo 100 % korektnost vseh prevodov, saj imamo visoko strokovno usposobljen kader, ki skrbi za kakovost, hitro odzivnost in prijaznost. Prevajamo v 95 različnih jezikov in pokrivamo vsa področja, ter prevajamo raznovrstna besedila iz področjih, ki smo jih našteli... Sodelujemo z različnimi lektorji iz številnih držav, vaše besedilo pa gre skozi številne faze. Če imate kakršna koli vprašanja, ki se navezujejo na naše storitve nas obiščite na sedežu podjetja, to je na Kotnikovi ulici 35, v Ljubljani. Delovni čas imamo od ponedeljka do petka, od 8. do 16. ure. Lahko pa nas pokličete kateri koli dan, ob kateri koli uri na našo brezplačno telefonsko številko 080 999 999.
Veselimo se sodelovanja z vami.

Prevajalska agencija Julija d.o.o., povezava do naše spletne strani: