Prevajanje besedila- kakovosten prevod besedil

V prevajalski agencij Julija nudimo svojim strankam prevajanje besedila na najvišji kakovostni ravni. Redno izvajamo prevod besedil v 93 jezikov, med drugim tudi bolj 'eksotičnih', kot so zulujski, urdujski, farsi ipd. Vsak prevajalec je strokovno usposobljen za svoje delo, zato je celoten tim skupina vrhunskih strokovnjakov, ki vsak na svojem področju in kot del ekipe, opravlja kakovostno storitev. Seznam vseh jezikov, v katere izvajamo prevajanje besedil, najdete na naši spletni strani. Tam si lahko izračunate tudi okvirno ceno prevoda in oddate spletno naročilo.

Prevajanje besedila - strokovno usposobljen prevajalec

V prevajalski agenciji Julija smo specializirani za prevajanje v naslednje jezike: angleščina, nemščina, italijanščina, hrvaščina, srbščina, francoščina, španščina, ruščina. Prav vsak naš prevajalec je za prevajanje besedila na svojem področju strokovno usposobljen, v primeru, da gre za prevod besedil z zelo zahtevnega in ozkega strokovnega področja, pa se v prevod vključijo strokovnjaki s tega področja, ki poskrbijo, da je prevajanje besedila tudi s terminološkega stališča popolno. Poleg sodno overjenih prevodov, ki so posebna zvrst prevajanja, nudimo svojim strankam prevode s področij ekonomije, financ, gospodarstva, prava, medicine, farmacije, zoologije, biologije, znanosti, izobraževanja, gradbeništva, arhitekture, leposlovja itd. Naša strokovna ekipa prevajalcev pokriva tako rekoč vsa področja, pohvalimo pa se lahko tudi z izkušnjami. Pokličite nas ali naročite prevod prek spletne strani. Presenečeni boste nad našo odzivnostjo.

Kakšen je postopek za prevod besedil?

Prevajanje besedil v prevajalski agenciji Julija poteka po preizkušenem in dobro utečenem postopku, s katerim vam lahko zagotavljamo najbolj kakovosten prevod v čim krajšem času. Ko oddate vaše besedilo, vam najprej pripravimo ponudbo, ki poleg cene vključuje tudi časovni rok in ostale podrobnosti. Ko to ponudbo potrdite, se besedila loti prevajalec, ki je strokovnjak za prevajanje besedila z določenega področja. Prevod nato lektorira naravni govorec, ki prevod besedil prilagodi posameznemu kulturno-zgodovinskemu okolju. Za njim prevedeno in lektorirano besedilo pregledata še redaktor in nazadnje še vodja projektov. S tem temeljitim postopkom že vrsto let zagotavljamo kakovost naših storitev na vrhunskem nivoju.

Julija | Prevajanje besedila, prevod besedil, prevajalec - povezave do naše spletne strani: