Dobra prevajalska agencija Julija vam nudi prevajanje različnih vrst besedil in prevajanje v več kot 93 svetovnih jezikov.

V naši agenciji pokrivamo prav vsa področja. Ukvarjamo se s prevajanjem besedil iz področja financ, gospodarstva, ekonomije, prava, gradbeništva, avtomobilizma, leposlovja, strojništva, znanstveno-izobraževalnega področja itd. Prevajanje je zelo kakovostno, saj uporabljamo razna prevajalska orodja, sam proces pa gre skozi različne faze. Najprej nam oddate vaš prevod, mi pa sprejmemo vaše naročilo in pripravimo ponudbo. Nato besedilo prevede strokovnjak z določenega področja in prevod lektorira naravni govorec. Prevedeno in lektorirano besedilo preveri še redaktor, nazadnje pa ga pregleda vodja projektov.
Te faze torej zagotavljajo, da je besedilo res kakovostno napisano in pregledano. Pri večjih projektih, ko gre za besedila nad 500 strani, pa projekt prevzame tim prevajalcev. Naši prevajalci pa so specializirani za prevajanje v različnih jezikovnih kombinacijah. Tako ponujamo prevajanje v slovenščino iz angleščine, nemščine, italijanščine, hrvaščine, srbščine, francoščine, španščine. Ponujamo pa tudi obratno kombinacijo, prevajanje tujih jezikov v slovenščino.

Ponudba Agencije za prevajanje Julija - prevajanje v različne jezike.

Prevajanje v angleščino ali prevajanje v nemščino.

Angleščina in nemščina sta zagotovo dva največja jezika na svetu. Angleščina je tuji jezik, ki ga danes govorimo že praktično vsi. Postaja sestavni del našega življenja, tako privatnega kot javnega. Tuji jeziki so pomembni na univerzah ali v podjetjih. Mi vam nudimo prevajanje v angleščino in prevajanje v nemščino po ugodni ceni. Zagotovo pa vas bomo razveselili ob prvem naročilu, saj vam ponujamo kar 35 % popust. Torej 35% popust ob prvem naročilu.

Prevajanje v srbščino, prevajanje v francoščino in prevajanje še v mnoge druge tuje jezike, ter prevajanje podnapisov.

Ne prevajamo le v tiste najpomembnejše jezike, kot so angleščina in nemščina, ampak se ukvarjamo s prevajanjem tudi v druge tuje jezike. Vsak tuj jezik je namreč zelo pomemben in mi tu ne delamo razlik, zato prevajamo v katerikoli jezik. Prevajanje v srbščino je zelo pogosto, srbščina je namreč jezik, ki se zelo velikokrat uporablja. Prav tako pa je pri nas pogosto tudi prevajanje v francoščino. Tudi francoščina postaja čedalje bolj uporaben jezik in še razširja daleč po svetu. Delo agencije za prevajanje Julija je torej zelo aktivno, zelo pestro in zelo zanimivo. Pri nas je zelo uspešno tudi prevajanje podnapisov. Torej, različne vrste prevajanja v različne tuje jezike in prevajanje vseh vrst besedil vas bo zagotovo prepričalo, da se boste odločili za nas. Zaupajte kakovostnemu prevajanju in tolmačenju agencije za prevajanje Julija.

Potrebujete simultano prevajanje?

Vse informacije o tem ter cenik simultanega prevajanja dobite na naši spletni strani.

Kaj sploh je simultano prevajanje oz. tolmačenje? To je prevajanje, ki poteka v konferenčnih kabinah, brez časovnega zamika. Slušatelji prevod poslušajo preko sprejemnikov s slušalkami. Seveda ima naša agencija za prevajanja simultane tolmače, ki imajo dolgoletne izkušnje. Cenik simultanega prevajanja si oglejte na naši spletni strani ali pa nas pokličite.

Prevajalska agencija Julija d.o.o., povezava do naše spletne strani: