Prevajalska agencija Julija nudi lektoriranje vseh vrst besedil.

Poleg prevajanja torej tudi pomembna faza - lektoriranje.


Kot smo omenili že večkrat, se naša agencija za prevajanje ukvarja tudi z lektoriranjem. Lektoriranje je pomemben faza pri prevajanju, saj se s tem izognemo številnim nevšečnostim zaradi slovničnih ali slogovnih napak, neustrezni besednih zvez itd. Na vašo željo pa besedil ne lektoriramo, če so namenjena le vašemu lastnemu razumevanju. Ko pa gre za pomembna besedila, kot so razni pomembni dokumenti, ki se dotikajo področja vaše službe ali razni zdravniški izvidi, pa je zelo pomembno lektoriranje, saj morebitne napake lahko povzročijo zelo veliko škodo. Vsekakor je lektoriranje tisto, ki besedilu še poveča kakovost, saj lektorji odpravijo morebitne napake, ki se pojavljajo v samem besedilu.

Poudariti moramo, da so lektorji, s katerimi sodeluje agencija za prevajanje Julija, zelo izkušeni in prihajajo iz številnih držav. Naši lektorji prihajajo iz tistih držav za katere je besedilo namenjeno in so naravi govorci ciljnega jezika, zato ima naš prevod še večjo vrednost. Vsekakor bodo napake odpravili in poskrbeli, da bo besedilo prevedeno po visokokakovostnih kriterijih. Lektoriranje je torej faza, ki ji dajemo v našem podjetju velik pomen, tako kot tudi ostalim fazam, zato je zelo priporočljivo, da se zanjo odločite, saj je tudi cena samega lektoriranja ugodna.

Nudimo lektoriranje diplomskih nalog.

Za vse študente imamo ugodne cene, lektoriranje diplome sloni na visoki kakovosti.

Ker smo omenili, da pokrivamo vsa področja in prevajamo ter lektoriramo raznovrstna besedila, ni lektoriranje diplomske naloge nobena izjema. Študentje se morajo zavedati, da je lektoriranje diplom pomembno. Pri nas namreč besedila lektorirajo naravni govorci, ki besedila slovnično korigirajo in prilagodijo kulturnemu okolju. Lahko ste prepričani, da je pri nas lektoriranje diplomskih nalog na visokem nivoju, zato vabljeni, da nam zaupate lektoriranje svoje diplome, saj bomo poskrbeli, da odpravimo napake ter vaše diplomske naloge naredimo popolne. Lektoriranje je zelo priročno, saj odpravimo napake, za katere sploh ne vemo, da so v besedilu. Vsekakor ga priporočamo takrat, ko ne vemo ali je naš izdelek dobro narejen. Prevajalska agencija Julija pa vam zagotavlja, ne le, da bo vaš izdelek dobro narejen, ampak da bo narejen odlično, strokovno in hitro.

Lektoriranje vseh vrst besedil, ugodna cena in visoka kakovost.

Pokličite nas in predstavili vam bomo lektoriranje in cenik.

Vsaka storitev ima svojo ceno. Cena tako prevajanja kot lektoriranja je odvisna od številnih dejavnikov. Pomembno pri tem je, za kakšno vrsto prevoda gre ter koliko strani le-ta obsega. Zato najdete na naši spletni strani obrazec za izračun prevoda, kjer lahko preverite, kakšna bi bila okvirna cena vašega besedila. Če pa vas zanima lektoriranje in cenik pa nam pišite na elektronski naslov. Pišite ali pokličite nas, če si želite izračun cene lekture vašega besedila. Mi vam bomo pripravili ponudbo v naslednjih petnajstih minutah.
Vsekakor pa vam lektoriranje toplo priporočamo, saj kot smo že omenili besedilu poveča kakovost in prepreči morebitno škodo in posledice, ki bi se lahko zgodile ob nepravilnih prevodih. Je zelo priročna zadeva, tako za poslovne ljudi, kot za študente ali dijake.

Prevajalska agencija Julija d.o.o., povezava do naše spletne strani: