Prevodi besedil

Kakovostno prevajanje, prevodi vseh vrst besedil

Dobri prevodi besedil morajo biti, kolikor je le mogoče, skladni z izvirnim besedilom in njegovim sporočilom, zato je kakovost prvotnega pomena. Pri nas vam ravno zaradi tega zagotavljamo konsistentnost, prevodi besedil pa so kakovostni in lektorirani s strani naravnih govorcev. Najnovejša prevajalska orodja in sodelovanje strokovnjakov, ki poskrbijo za pravilno rabo ustrezne terminologije, so še eden izmed razlogov, zakaj si naši prevodi besedil, med njimi tudi slovensko-angleški prevodi, zares zaslužijo pohvale s strani naših zvestih naročnikov, ki jih lahko preberete na naši spletni strani.


Cilj je odlično prevajanje, prevodi so pravočasni

Tako slovensko-angleški prevodi kot prevodi drugih jezikovnih kombinacij so deležni naše posebne pozornosti. Zvesto sledimo korakom, ki zahtevajo natančnost, strokovnost in organiziranost celotnega tima. Pisna besedila gredo pri nas skozi štiri različne faze, preden jih vrnemo h končnemu naročniku. Svojo nalogo opravljajo prevajalci, lektorji, redaktorji in na koncu še vodje projektov, saj le na tak način lahko s ponosom stojimo za svojim delom. Zagotavljamo vam, da boste z našimi prevodi besedil nadvse zadovoljni, poleg tega ste lahko prepričani, da boste prevode prejeli pravočasno.


Slovensko-angleški prevodi in prevodi v druge jezikovne kombinacije

Pri nas slovensko-angleški prevodi predstavljajo le eno izmed specializiranih področij, ki vam jih ponujamo v naši agenciji. Prevodi, za katere smo specializirani in se naročniki pogosto odločijo, so še iz:
- nemščine v slovenščino ali obratno;
- italijanščine v slovenščino ali obratno;
- hrvaščine v slovenščino ali obratno;
- srbščine v slovenščino ali obratno;
- francoščine v slovenščino ali obratno;
- španščine v slovenščino ali obratno.

Seveda pa vam skupaj nudimo prevajanje v kar 93 svetovnih jezikov. Brez težav vam zagotavljamo prav vse jezikovne storitve na enem mestu, zato bodo naši prevodi besedil popolnoma ustrezali vsem vašim zahtevam. Ponujamo vam še tolmačenje, sodno overjeno prevajanje, lektoriranje, najem tolmaške opreme in drugo.


Zakaj so prevodi besedil med našimi naročniki tako priljubljeni?

Naravoslovno, gospodarsko, znanstveno ali tehnično področje - naši strokovnjaki poskrbijo za rabo ustreznih terminov ne glede na jezikovno kombinacijo in zahtevnost besedila. Vsi naši sodelavci imajo za sabo najmanj 5 let prevajalskih izkušenj in 1000 prevedenih strani s svojega strokovnega področja. To so razlogi, zakaj so prevodi besedil z našo pomočjo tako kakovostni. Na voljo smo vam na brezplačni telefonski številki 080 999 999, omogočamo pa vam tudi informativni izračun cene prevodov.

Slovensko-angleški prevodi in prevodi drugih jezikovnih kombinacij - pri nas poznamo rešitev v vseh jezikih. Pokličite nas!