Nadzorne kamere učinkovito varujejo različne objekte

Videonadzorne kamere

Poleg različnih alarmnih sistemov in fizičnega varovanja objektov med najbolj učinkovite oblike varovanja in nadzora spada tehnično varovanje s pomočjo nadzorne kamere. Poleg projektnega inženiringa, opreme za parkirišča in parkirne hiše, različnih zapornic, kontrole pristopa in prometne signalizacije vam v podjetju Unipro ponujamo tudi protivlomne in protipožarne alarmne sisteme ter nadzorne kamere (DOME in CCTV kamera). Z njimi boste uspešno nadzorovali in zaščitili stavbo (poslovno ali stanovanjsko), za večino nepridipravov pa zadostuje že, da vidijo kamero ali opozorilo o video nadzoru – kar je pravzaprav odlična strategija: preprečiti, da bi se kaj neprimernega sploh zgodilo. Ob tem pa ne gre pozabiti, da je treba pri uporabi kamer dosledno upoštevati zakonska določila.

 

Nadzorne kamere in sistemi v ponudbi pri Unipro d.o.o.

 

Nadzorna CCTV kameraCCTV nadzorna kamera

Med kamerami za nadzor objektov je na voljo veliko različic. V podjetju Unipro vam ponujamo dve osnovni različici, in sicer nadzorne kamere CCTV in DOME. Kratica CCTV pomeni closed circuit TV in označuje tehnologijo, ki ima že dolgoletno tradicijo, saj so prve tovrstne kamere nastajale že v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Gre za prenos signala od kamere do monitorja in se danes največ uporablja ravno za nadzor objektov. Povedano še enostavneje: slika, ki jo posname CCTV nadzorna kamera, se prenese do monitorja, na katerem se predvaja. Kot vse nadzorne kamere ima seveda tudi ta predvsem funkcijo nadzora, v primeru neljubih dogodkov pa posnetke seveda lahko uporabimo za to, da preverimo, kaj se je v določenem trenutku dogajalo.

 

DOME nadzorne kamereDOME nadzorna kamera

Vsak video nadzor se izvaja z namenom zaščititi lastnino in mora biti vedno v skladu z zakonom. Ena izmed odličnih izbir je tako imenovana nadzorna kamera DOME, pri čemer izraz označuje njeno obliko: v slovenskih prevodih se največkrat pojavlja izraz kupolasta kamera, včasih tudi kamera v obliki bučke. Njena prednost je predvsem njena majhnost, kar pomeni, da lahko nadzorne kamere skrijete pred očmi obiskovalcev, če seveda to želite. Ker so pokrite s kupolo, so varne turi pred vandali, obenem pa nudijo potreben nadzor.

 

 

Unipro d.o.o. | Nadzorne kamere, parkirne zapore, kamera DOME, CCTV kamera – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Projektni inženiring Unipro d.o.o.
Naslov
Mokrice 11
1360 Vrhnika
Spletna stran
E-pošta
01 7557 040
041 790 644
Seznam fraz
nadzorne kamere, kamera DOME, CCTV kamera
ZEMLJEVID