Najboljše gume na tržišču za tovorna in dostavna vozila ter gradbene stroje

Ste voznik tovornjaka? Se pogosto vozite z dostavnim vozilom? Morda opravljate gradbeni stroj? Potem se verjetno zavedate, da potrebujete kakovostne tovorne gume, dostavne gume oziroma gume za tovorna vozila. Pnevmatike za omenjena vozila in stroje so vam po konkurenčnih cenah na voljo v spletni trgovini, kjer posebej za vas pogosto pripravljamo akcije s še posebej nizkimi cenami. Ne zamudite priložnosti in si priskrbite najboljše pnevmatike priznanih proizvajalcevza tovorna in dostavna vozila.

Za zanesljivo vožnjo poskrbijo kakovostne tovorne pnevmatike

Ker tovornjaki vsakodnevno naredijo ogromno število kilometrov, med drugim potrebujejo tudi kakovostne in zanesljive tovorne gume. K temu še posebej botruje dejstvo, da razmere na cestiščih niso povsod enake. Velike razdalje pogosto s seboj prinesejo tudi različne vremenske razmere, zato mora imeti tovornjak takšne tovorne pnevmatike, ki so kos razmeram na celotni poti vožnje. Tovorne gume se morajo dobro oprijemati tako suhega kot mokrega cestišča, pozimi pa seveda tudi zasneženega ter zaledenelega.

Posebno vrsto gum predstavljajo dostavne pnevmatike

Na varno dostavljeno pošiljko v veliki meri vplivajo tudi kakovostne dostavne gume. Če imate torej dostavno podjetje, poskrbite, da bodo dostavne pnevmatike vedno primerne za vožnjo v različnih vremenskih razmerah. V spletni trgovini so vam po ugodnih cenah na voljo številne dostavne gume priznanih proizvajalcev, tako letne in zimske kot tudi celoletne gume. Izbirate lahko med različnimi velikostmi, in sicer od 13 col do 17 col.

Zimske gume za dostavna vozila

Izberite ustrezne gume za gradbene stroje

Največ trgovin z vulkanizersko opremo vam ponuja letne gume za avto ter zimske gume za avto. Pri nas pa smo že tako bogato ponudbo razširili tudi na gume za gradbene stroje. Sem spadajo pnevmatike za gradbene stroje, kot so togi in zgibni prekucniki, kolesni nakladalniki, motorni grederji, premični žerjavi itd. Gume za gradbene stroje in tovorna vozila si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko opravite tudi nakup. V primeru nejasnosti vam bomo z veseljem pomagali.

Za vse dodatne informacije o gumah za večja motorna vozila in stroje si oglejte našo spletno trgovino!

Petrol d.d. | Bogata ponudba gum za dostavna, tovorna in gradbena vozila - povezave do naše spletne strani: