Hitri servis - pomemben del predstavljata diagnostika vozila in avtooptika

Hitri servis vključuje osnovni pregled in popravilo avtomobila, s katerima preprečimo večje okvare vozila, ki bi lahko vplivale na varnost na cesti. Pravočasni hitri servis vozila tako preprečuje morebitne nevšečnosti v prometu, obenem pa podaljšuje življenjsko dobo vašega avtomobila. Računalniški pregled oz. diagnostika vozila nam omogoča odkrivanje še tako majhnih napak v notranjosti vozila, ki počasi, a vztrajno lahko privedejo do mnogo hitrejše obrabe sistemov. S pravočasnim odkrivanjem napak pripomoremo h konstantnemu obnavljanju sistemov, ki zato zdržijo precej dlje. Z rednim računalniškim pregledom vozila zato lahko prihranite veliko denarja, ki bi ga sicer namenili za popravila. Tudi vaša vožnja pa bo bistveno varnejša.

Hitri servis - računalniška diagnostika vozila za zgodnje odkrivanje napak

Hitri servis - popraviloSodobna vozila imajo vgrajenih vse več elektronskih komponent, ki zagotavljajo varnost, udobje in racionalnost vožnje, hkrati pa posredno bolje skrbijo za ohranjanje okolja. Kljub robustni izdelavi napeljave in elektronskih komponent pa včasih pride tudi do okvar. V preteklosti je bilo takšne napake večkrat težko odkriti, danes pa je s sodobno tehnologijo diagnostika vozila postala natančnejša in učinkovitejša.
V sodobnih avtomobilih večino napak zabeleži že računalnik avtomobila. Zabeležene napake in odstopanja lahko preverimo z običajnim prenosnim računalnikom in seveda ustrezno programsko opremo. Na podlagi teh zaznamkov se mehaniki veliko lažje lotijo odpravljanja težav, saj je vzrok za napako že znan. Računalniška diagnostika vozila lahko tudi najmanjše napake odkrije pravočasno in tako prepreči kasnejše okvare ali nemara celo nesreče. Zato je redni hitri servis tako pomemben.

Avtooptika pomembna za redno vzdrževanje vozila

Avtooptika oz. optična nastavitev podvozja na drugi stranizagotavlja pravilno usmerjenost pnevmatik. Enakomerna naravnanost vseh štirih koles na vozilu je ključnega pomena za stabilno in varno vožnjo, pa tudi za dolgo življenjsko dobo vaših pnevmatik. Če te prilagoditve niso izvedene, lahko pnevmatike zelo hitro postanejo nestabilne in se hitreje obrabijo.
Ker je kakovostno opravljena avto optika izredno pomembna pri vsakem vozilu, je vključena tudi v redni hitri servis. Tudi če opazite tresenje vašega volana, zato ne odlašajte in obiščite servisno delavnico Tip Stop Vianor. Hitri servis bo opravljen kakovostno, poleg pregleda podvozja pa nudimo tudi druge avtomehanične storitve, kot je na primer pregled in popravilo izpušnih sistemov.

Vabljeni na našo spletno stran.


Petrol d.d. | Kakovosten in cenovno ugoden avto servis - povezave do naše spletne strani: