Servis avtomobila - hitri redni pregled vozila za brezhibno in varno delovanje

Redno vzdrževanje vašemu vozilu zagotavlja brezhibno in varno delovanje, hkrati pa podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Redno servisiranje odpravlja vse potencialne napake, ki bi mu lahko trajno škodovale. Z računalniškim pregledom lahko namreč odkrijemo še tako majhno napako, ki sicer počasi, a vztrajno povzroča postopno obrabo ali celo okvaro sistemov. Po zaslugi rednega obnavljanja sistemov v avtomobilu bodo ti zdržali dlje časa, zato bodo nižji tudi stroški, namenjeni popravilu vozila.
Če želite dobro poskrbeti za svoje vozilo, ga pripeljite v eno od številnih servisnih delavnic Tip Stop Vianor. Tip Stop mehanične delavnice Vianor po vsej Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Novo Mesto ...) se lahko pohvalijo s kakovostnimi, hitrimi in zanesljivimi avtomehaničnimi in vulkanizerskimi storitvami ter vrhunsko ponudbo izdelkov. Zagotavljamo preventivne preglede, pripravo vozila na sezono ter redno vzdrževanje avtomobila, ki vključuje tako hitri redni kot veliki generalni servis. Tako naše storitve kot tudi izdelke pa odlikuje ugodna cena.

Hitri redni servis avtomobila vsaj enkrat na leto

Na redni servis je avtomobil treba pripeljati po vsakih 15.000 prevoženih kilometrih oziroma enkrat letno, tudi če takšne razdalje v navedenem obdobju ne prevozite. Vaše vozilo bo na servisu doživelo temeljit pregled zavor, amortizerjev, izpušnih sistemov in podvozja. Za stabilno in varno vožnjo ter za daljšo življenjsko dobo vaših pnevmatik je ključna zlasti pravilna optična nastavitev podvozja oz. avtooptika. V hitri servis pa je vključena tudi menjava olja in ostalih tekočin, svečk in filtrov. Prav tako posebno pozornost namenjamo servisu klimatskih naprav v vozilu.

Veliki avto servis - generalni pregled vašega avtomobila

Hitri servis LjubljanaGeneralni servis avtomobila se izvede na vsakih pet let oz. po približno 100.000 prevoženih kilometrih. Pogoje za veliki avtoservis določijo proizvajalci avtomobilov in se lahko razlikujejo od znamke do znamke. Na generalnem servisu vozilo temeljito pregledamo, sledi pa zamenjava dotrajanih komponent. Pogosta je zlasti menjava zobatega jermena, saj je vožnja s starim jermenom lahko izredno nevarna, stroški morebitnega popravila pa so visoki.

Tip Stop Vianor ne poskrbi samo za kakovostni in hitri avtoservis, pač pa vam nudi tudi druge izdelke in storitve, potrebne za udobno in varno vožnjo. Na voljo so vam vrhunske pnevmatike Nokian in Hankook, vsa sredstva za vzdrževanje vozil, kot so motorna olja za različna osebna in tovorna vozila, hladilne in zavorne tekočine ter kakovostni dodatki za gorivo. Na petih servisnih delavnicah Tip Stop pa vam Družba Petrol Ljubljana ponuja tudi predelavo vozil na plin.

Vabljeni na našo spletno stran.


Petrol d.d. | Vzdrževanje vozila po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: