Na Petrolu tudi gume za tovorna vozila


Med tovorna vozila, ki jih označujemo s kategorijo C, spadajo vozila, namenjena prevozu tovora, z več kot 3500 kg in največ 9 sedeži (8+1). Tudi gume zanje morajo biti primerne kakovosti in seveda ustrezno prilagojene letnemu času. Za lahka tovorna vozila vejajo enaki zakoni, zato ne zamudite zakonsko določenega datuma (15. november) in pridite na Petrol po zimske gume, ne glede na vrsto vozila, ki ga vozite. Pri nas vam lahko ponudimo izjemno ugodno ceno za vse pnevmatike, saj so trenutno vse na voljo z visokim popustom - kar od 19 do 35 odstotkov. Cenik si lahko ogledate tudi na spletu.

Gume za lahka tovorna vozila

Vrhunske gume za lahka tovorna vozila


V poslovalnicah Petrol, servisnih delavnicah TipStop Vainor in celo na spletu lahko kupite gume za tovorna in osebna vozila različnih proizvajalcev: Debica, Dunlop, Fulda, Goodyear, Infinity, Kormoran, Michelin, Sava, Nokian, Hankook in Imperial. Petrol je za zadnje tri tudi uradni zastopnik za Slovenijo. Pred zimo si priskrbite gume z dovolj globokim profilom, da boste lahko varno opravljali svoje delo in prevažali različne vrste tovora, ne glede na to, kakšne bodo vremenske razmere. Gume za vsa (tudi lahka) tovorna vozila lahko naročite na spletu, če ste imetnik kartice ugodnosti, pa lahko plačate tudi v več obrokih, odvisno od tega, kakšno kartico ste si izbrali.


Cenik gum za tovorna vozila


Kakšne so cene za gume za tovorna vozila lahko preverite tko v naših prodajalnah kot tudi na spletu. Trenutno poteka akcija za vse zimske pnevmatike, ki jih lahko dobite tudi do 35 odstotkov ceneje, zato pohitite z nakupom. Cenik gum za tovorna vozila na spletu najdete v zavihku 'Preverite cene', zanje pa lahko povprašate tudi v prodajnih mestih, kjer vam bodo z veseljem svetovali pri nakupu in vam pomagali pri izbiri. In kar je najpomembneje - z novimi pnevmatikami si boste zagotovili varno in kakovostno vožnjo v vseh vremenskih razmerah.


Obiščite našo spletno stran!


Petrol | Gume za tovorna vozila, gume za lahka tovorna vozila, cenik gum za tovorna vozila - povezave do naše spletne strani:

- Gume za tovorna vozila
- Gume za lahka tovorna vozila
- Cenik gum za tovorna vozila