Mehanične delavnice Tip Stop Vianor - vrhunska ponudba po ugodni ceni

Vianor je mednarodna veriga vulkanizerskih in avtomehaničnih delavnic, ki danes vključuje že več kot 1.100 poslovalnic. Gre za eno najhitreje rastočih verig na trgih Skandinavije, Rusije in Vzhodne Evrope, dobro pa je zastopana tudi v Srednji Evropi, v državah Balkana in v Severni Ameriki. Po zaslugi sodelovanja z družbo Petrol Ljubljana so Tip Stop servisne delavnice Vianor prisotne tudi v Sloveniji. Mehanične delavnice Vianor se lahko pohvalijo s kakovostnimi storitvami, vrhunsko ponudbo izdelkov in konkurenčnimi cenami.
Kot specialist za pnevmatike in avtomehanične storitve Vianor posebno pozornost posveča poznavanju in prodaji pnevmatik za zimske razmere, med katerimi so tudi vrhunske pnevmatike znamke Nokian, ter zagotavljanju hitrih, zanesljivih vulkanizerskih in avtomehaničnih storitev.
V želji, da bi se stranke vračale znova in znova, si Vianor prizadeva, da bi jim ponudil le najboljše rešitve in zanesljive storitve. Zato se vsaka avtomehanična delavnica Tip Stop Vianor v Sloveniji osredotoča na zagotavljanje inovativnih storitev in vrhunskih izdelkov.

Avtomehanična delavnica Vianor v vaši bližini

Mehanične delavnice LjubljanaSe sprašujete, ali se v vaši bližini nahaja dober in cenovno ugoden avtomehanik? Prepričani smo, da se vsaj ena avtomehanična delavnica Tip Stop nahaja v vaši bližini, saj jih je po Sloveniji kar 16. Vse mehanične delavnice vam nudijo vrhunske pnevmatike Nokian in Hankook ter vse ostale pnevmatike priznanih svetovnih proizvajalcev. Za njihovo hitro in strokovno montažo bodo poskrbeli usposobljeni Vianorjevi strokovnjaki. Poleg pnevmatik mehanične delavnice ponujajo tudi vsa sredstva za vzdrževanje vozil, med katere sodijo motorna olja za različna osebna in tovorna vozila, hladilne in zavorne tekočine ter kakovostni dodatki za gorivo. Na voljo so vam tudi izdelki za avtokozmetiko, dodatni avtomobilski deli in ostala drobna oprema.
Po novem pa mehanične delavnice Tip Stop Vianor nudijo tudi predelavo vozila na plin, saj družba Petrol sodeluje s priznanim italijanskim proizvajalcem plinskih sistemov Lovato. Predelave vozil se izvajajo na petih lokacijah po Sloveniji. Tako avtomehanična delavnica Ljubljana kot delavnice v Celju, Novem mestu, Sežani in Škofji Loki vam nudijo strokoven pristop pri nasvetih, kakovostni predelavi in nadaljnjem servisiranju vozil.

Petrol Ljubljana - najboljši in najugodnejši avtomehanik. Nikar ne odlašajte in obiščite naše mehanične delavnice. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.


Petrol d.d. | Kakovostne in cenovno ugodne vulkanizerske storitve - povezave do naše spletne strani: