Avtoservis - redni avto servis vozila v servisnih delavnicah Petrol Ljubljana

Naša varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu je v veliki meri odvisna od brezhibnega delovanja našega vozila, zato ga moramo redno vzdrževati. Le tako namreč lahko še pravočasno odkrijemo napake, ki bi sčasoma lahko povzročile mnogo hitrejšo obrabo ali celo resnejšo okvaro vitalnih sistemov avtomobila. Redni avtoservis omogoča konstantno obnavljanje teh sistemov, kar zagotavlja tudi njihovo daljšo življenjsko dobo. To pa koristi tudi naši denarnici, saj imamo z nadaljnjim servisiranjem avtomobila manj stroškov. Prav tako je prihranek mogoč, če se za redni avtoservis odločite večkrat na leto.
Redni avto servis je sicer treba opraviti na vsakih 15.000 prevoženih kilometrov oziroma enkrat na leto, če v tem obdobju omenjene razdalje ne prevozite. Temeljit pregled sestavnih delov vozila, kot so zavore, amortizerji, izpušni sistem in podvozje, je nujen, saj se ti sčasoma obrabijo. V primeru, da njihovo popravilo ni mogoče, se izvede menjava. Najpogosteje zamenjamo motorno olje, zavorno tekočino, akumulator ali jermen.
Na vsakih pet let ali po približno 100.000 prevoženih kilometrih pa pride na vrsto veliki avtoservis. Pogoje za generalni servis avtomobila določijo proizvajalci avtomobilov in se lahko razlikujejo od znamke do znamke.

Avtoservis Ljubljana

Servisne delavnice Tip Stop Vianor - avtoservis, vulkanizerstvo, prodaja pnevmatik

Kot specialist za pnevmatike in avtomehanične storitve Vianor posebno pozornost posveča poznavanju in prodaji pnevmatik za zimske razmere. Ob tem zagotavlja hitre in zanesljive vulkanizerske in avtomehanične storitve, kot je na primer tudi menjava zimskih gum.
Servisne delavnice Tip Stop Vianor obenem zagotavljajo visoko raven vzdrževanja tovornih in osebnih vozil. Izvajajo preventivne preglede, pripravo vozila na sezono in redno vzdrževanje, ki vključuje tako redni kot veliki avto servis. Menjava olja in ostalih avtomobilskih tekočin, menjava akumulatorjev, žarnic, filtrov in brisalcev je opravljena kakovostno in hitro. Brez težav odpravijo tudi vse napake zavornih in izpušnih sistemov ter nastavijo podvozje. Pravilna optična nastavitev podvozja oz. avtooptika je namreč ključna za stabilno in varno vožnjo, pa tudi za dolgo življenjsko dobo vaših pnevmatik.

Iščete izkušenega in cenovno ugodnega avtomehanika za popravilo vašega avta? Pripeljite svoje vozilo na redni avtoservis v eno od 16 servisnih delavnic Tip Stop Vianor po Sloveniji, med katerimi je tudi avtomehanična delavnica Ljubljana. Prepričajte se, da so naše storitve kakovostne, ponudba izdelkov vrhunska, cene pa konkurenčne.

Vabljeni tudi na našo spletno stran.


Petrol d.d. | Ugodna cena servisiranja vozil - povezave do naše spletne strani: